Jesteś zbyt skromny. Wkleję za Ciebie jak nie lubisz się chwalić
To domek dla gości
Jesteś zbyt skromny. Wkleję za Ciebie jak nie lubisz się chwalić
Każdy ma trochę racji, mieszkałem 6 lat w mieszkaniu w Krakowie i to jedno z piękniejszych miast w Polsce z klimatem, którego inni mogą tylko pozazdrościć.
Nadmorskie klimaty to też mój przedmiot pożądania może kiedyś, kto wie...
A mi się Kraków przejadł. Jak wyżej pisałem zbyt bananowo. 100x bardziej wolę klimat Brna. Mniej fancy, bardziej swojsko, do tego lepsze piwo Byłem już tam mnóstwo razy i jeszcze będę. Też mają nowy piętrowy parking z krętym wjazdem z kolorowymi od otarć ścianamiTemu z gór marzy sie morze, a temu z nad morza góry.
Pojechalem niedawno ze znajomymi na 2 dni do KrK i tu musze przyznac. Klimatu i czystosci mu nie brakuje. Miazga totalna. Stare miasto zrobilo na mnie ogromne wrazenie lacznie z wjazdem Longiem w parking podziemny na wawelu [emoji14] .
Ostatnio jestem czestym gosciem Mola w Sopocie. Sopot nie ma nawet startu do krk.
A bezdomni żebrzą o pieniądze by się alkoholizować!
A mi się Kraków przejadł. Jak wyżej pisałem zbyt bananowo. 100x bardziej wolę klimat Brna. Mniej fancy, bardziej swojsko, do tego lepsze piwo Byłem już tam mnóstwo razy i jeszcze będę. Też mają nowy piętrowy parking z krętym wjazdem z kolorowymi od otarć ścianami
Jak pogodzic mieszkanie w wielkim mieście a mieszkanie na wsi
Na golasa sie nie poopalasz bo ci z bloku po prawej beda podgladac.... Lipa.
Można zasłonić palmami
DokładnieW Czechach to w ogóle inna mentalność. Ech, gdyby Czechy miały morze....
U ciebie jak mowa o wsi to ty zaraz widzisz krowe na podwórku
Zresztą nie trzeba być ze wsi, żeby umieć posługiwać się kosą, zapytaj Piramidy ; )
Mam nową,kozacką maczetę
A Lolo szuka sztucznej trawy,bo nie chce nic robić,tylko się opalać
Jak tak to opisałeś to aż zapragnąłem zamieszkać w Krakowie... nie no żartowałem. Zbyt bananowo dla mnie
Kumam jednak co masz na myśli dlatego mam hybrydę powyższego. Ot 15 minut od Mariackiej czy mniej do innego ładnego rynku z masą knajpek. Zapewne w KRK też możesz tak mieć, ale nie przy jak to opisałeś ograniczonym budżecie. Śląsk jeszcze tak nie szaleje z cenami.