Skalibruj zestaw i zdaj relację jak to teraz gra i czy czuć nowego suba na klacie.
Tego typu hobby robi się z biegiem czasu tylko coraz droższePozazdroscic. Ja choruje za sw115 albo ex-max12 no ale zal dupe sciska wydac tyle kasy...
"Potluczonych krysztalow zycze"![]()
Pozazdroscic. Ja choruje za sw115 albo ex-max12 no ale zal dupe sciska wydac tyle kasy...
"Potluczonych krysztalow zycze"![]()
Tego typu hobby robi się z biegiem czasu tylko coraz droższe
Ps. Nie wiem kto wymyślił idiotyczne powiedzenie, że pieniądze szczęścia nie dają... (a przynajmniej w naszym przypadku nie ma ono zastosowania)
Tak jak nas cieszy nowy klocek, tak ich nowo wykopane korzonki - to kwestia perspektywyNo no bo witryna blisko
Ktoś zbadał, że najszczęśliwsze na Świecie to jest jakieś plemię w Afryce![]()
Myślę, że nie byłoby z tym problemu, bo co roku wychodzą nowe zabawkiPrzyjemności trzeba dozować. Nie sztuka kupić wszystko na raz bo nie ma takiej radochy jak przy każdym kolejnym klocku.![]()
Nie mówię, że z dnia na dzień ale w dwa lata, może być problem.No bez przesady, z dnia na dzien linii nie zmieniaja po raz, a po drugie jak kupujesz popularne glosniki to zawsze pelno uzywek do kupienia.
Nie mówię, że z dnia na dzień ale w dwa lata, może być problem.
Mówię o nowych nie o używanych.
Co jak co ale kolumn używanych bym nie kupił.
Super dzięki za info.
Tak się zastanawiałem czy one mają jakieś specjalne zastosowanie. Gdzieś właśnie słyszałem iż najlepsze są gdy kanapa przy ścianie jest a one na ścianie za głową.
Czyli najlepiej czy to 5.1 czy 7.1 to najlepiej je mieć za głową niż przed.
A czy to prawda iż muszą być wyżej podwieszane czy mogą być w linii równo z uchem???
Tu są akurat Klipsch kolumny ale widziałem iż też inne firmy też robią podobne modele.
No właśnie dipo/bi polarne też słyszałem ale też nie rozumiem tego.
Ps.
Subik mega i chyba na (+) iż przedni br jest![]()
Masz już miejsce dla niego?
Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka