Przestań gadać i idź sprzedaj jak ci się nie widzą , trza było szybko nie kupować tylko przyjrzeć im się dokładniej , moi znajomi mają plazmy panasonica różne modele i jeszcze żaden z nich nie narzekał , nie pisz o porównaniach , bo porównałem ich wiele z innymi firmami , i miałem możliwość potestować długo przed kupnem rożnych firm.A że serwisuje sprzęt elektroniczny od 18 lat w tym też TV i Audio,to ta branża nie jest mi wcale obca. A to że kupiłeś głównie dla gwarancji 5 -letniej , to nie żaden powód , bo gwarancji nie będziesz oglądał przez pięć lat, tylko TV .I to chyba jest powód że nie skupiłeś się na dobrych cechach TV, tylko jego dodatkach i opiniach innych, bo TV kupujemy przede-wszystkim dla jego jakości obrazu ,to jest główny powód kupna TV.A jeśli widziałeś tak jak piszesz te migotania , to pytanie poco je kupowałeś?? bo gwarancja i inne dodatki?? czy koncentrowałeś się na jakość obrazu?? bo jakbyś się koncentrował na jakości obrazu to zauważyłbyś te migotania tak jak piszesz.Pozdrawiam bez urazy.