Jestem posiadaczem 50S20 ,u mnei nic nie migocze niezaleznie od zrodla czy ustawien , niedawno profilaktycznie wybralem sie na badanie wzorku i okazalo sie ze jest on idealny do tego stopnia iz okulistka stwierdizla ze pierwszy raz spotkala sie z tak dobrym wzorkiem (kazdy ma jakas malutka wade u mnie na kazdym oku jest idealne 0 0 ) Tak wiec moze co poniektorzy powinni przebadac sie u okulisty A tak na powaznie to kazdy jest inny wiec na kazdego inaczej oddzialywuja rozne TV i dlatego nei ma co sie sugerowac pojedynczymi opiniami o migotaniu . Zobaczyc tv na wlasne oczy i wtedy podjac decyzje czy pasuje czy nie
Skoro większość ludzi tego nie widzi tylko jednostki to proponuję wybrać się do lekarza, a nie zwalać winę na tv.ja pierdziele ewenement światowy się znalazł - pani doktor pierwszy raz zobaczyła takie cudo a inni to przgłupy alby ślepi bo migotanie jakieś widzą a przecież go nie ma bo pan cud świata nie widzi go - czy poza okulistą byłeś może jeszcze u innego rodzaju specjalisty? Jeśli nie może pora???
ja pierdziele ewenement światowy się znalazł - pani doktor pierwszy raz zobaczyła takie cudo a inni to przgłupy alby ślepi bo migotanie jakieś widzą a przecież go nie ma bo pan cud świata nie widzi go - czy poza okulistą byłeś może jeszcze u innego rodzaju specjalisty? Jeśli nie może pora???