No widzisz, E80 sa raczej neutralne z zaznaczonym basem, nie sa to konturowe kolumny z ktorych slychac tylko Umc umc umc a srednica nie istnieje. Ja bylem w chorzowie w 2008, na Big4 niestety musialem sprzedac bilet, szkoda bo Slayer i Megadeth bardzo lubie. Ale kupilem sobie BD The big 4 live from Sofia takze jakas pamiatka jest. Zazdroszcze osobistego poznania Kirk'a, jestes w metclub'ie czy poprostu mega fart ze udalo Ci sie z nimi spotkac? Bo kolega jest i co koncert sa losowania osob ktore moga wejsc na backstage.
Maku, subwoofer mozesz kupic dowolny to nie jest tak ze musi byc od kompletu bo sie nie zgra czy cos takiego takze tu nie ma problemu. Aczkolwiek fajny sub to min. 1200zl w kompletach wychodzi to taniej.
Z denonem ladnie wg. mnie graja Wharfedale takie diamond 10.6 ew. 7
Bo jeszcze zadam Ci takie pytanie, jestes zdecydowany na kino i 5 kolumn tak? Bo jesli film bedzie od swieta a reszta to muzyka i zalezalo by Ci na dobrym brzmieniu to moze warto kupic Amplituner Stereo np. HK 3490 za 1600zl i do tego za 3000zl pare dobrych muzykalnych kolumny i gwarantuje Ci ze muzyka zabrzmi diametralnie lepiej niz z amplitunera do KINA DOMOWEGO, a i film mozna obejrzec w stereo.
Maku, subwoofer mozesz kupic dowolny to nie jest tak ze musi byc od kompletu bo sie nie zgra czy cos takiego takze tu nie ma problemu. Aczkolwiek fajny sub to min. 1200zl w kompletach wychodzi to taniej.
Z denonem ladnie wg. mnie graja Wharfedale takie diamond 10.6 ew. 7
Bo jeszcze zadam Ci takie pytanie, jestes zdecydowany na kino i 5 kolumn tak? Bo jesli film bedzie od swieta a reszta to muzyka i zalezalo by Ci na dobrym brzmieniu to moze warto kupic Amplituner Stereo np. HK 3490 za 1600zl i do tego za 3000zl pare dobrych muzykalnych kolumny i gwarantuje Ci ze muzyka zabrzmi diametralnie lepiej niz z amplitunera do KINA DOMOWEGO, a i film mozna obejrzec w stereo.