Mądrale ja doskonale znam odpowiedź odnośnie układu BGC i właśnie jej udzieliłem na PW Koledze laki37, który też kupił ten sprzęt (Denon AVC-A1HDA) i jemu jest ta wiadomość przydatna, a Wam po jakie licho? Przecież tu już jeden "znawca" stwierdził, że Denon to lipa, więc chyba po takiej "fachowej" opinii nie kupicie Denona?
A zadałem pytanie komuś kto twierdzi, że miał AVC w użytkowaniu, aby go sprawdzić czy nie fantazjuje.
Jeżeli tego nie doczytaliście to proponuje przeczytać ponownie, a nie włączacie się w dyskusje, która Was absolutnie nie dotyczy!
Brak od niego jednoznacznej odpowiedzi upewnił mnie, że opowiada bajki wyssane z palca...
Marcin 1980, ale Ty się "znasz" na sprzęcie twierdząc, że mam najlepszy sprzęt na świecie, większej bzdury nie słyszałem. Ja myślałem, że HK 355 to najlepszy sprzęt na świecie
Ja wiem co mam i Ty nie musisz mnie uświadamiać.
A przy okazji w ogóle to tak piszemy, Kolego inteligentny.
Pozdrawiam fanów prawdziwego Home Theater, a nie tanich pierdziawek (made in China czy Malezja) udających kino.
Ale przekonałem się już nie raz, że tacy najwięcej mają do powiedzenia i najlepiej się znają na sprzęcie, którzy nigdy nawet nie widzieli porządnego zestawu w akcji.
Ale to pewnie wynika z takiej mentalności i frustracji - nie stać mnie na porządny sprzęt, to zawsze moge komuś przygadać kto ma coś lepszego.