w jakim tv ? bo w d6500 nie ma, chyba ż ja go nie widzęPojawił się także widget Orange; również całkiem niezły, min. z możliwością oglądania live Orange Sport.
Prawdę mówiąc, to nie rozumiem tej całej podniety hbb. Ot, taka trochę unowocześniona telegazetka. Dużo fajniej prezentuje się widget TVP związany z Olimpiadą. Można sobie do woli wybierać, co się chce oglądać na żywca. Na przykład wczoraj do wyboru 3 mecze, które odbywały się równolegle. Pojawił się także widget Orange; również całkiem niezły, min. z możliwością oglądania live Orange Sport.
Kolejny problem nie wiem czy u mnie czy globalny i wszyscy go mają. Pojawia się rysunek zobacz serwis olimpijski i czerwony przycisk nie uruchamia tego serwisu.
w jakim tv ? bo w d6500 nie ma, chyba ż ja go nie widzę
Można tą wypowiedzią się sugerować, że jednak może działa? Chociaż u mnie na D7000 również brak HbbTV Widget, mimo wgrania najnoeszego softu.Na D8000 też działa
Na D 8000 ci działa? ja niemam w aplikacjach nawet tej aplikacji Hbbtv zeby zainstalowac,wgralem najnowszego softa i nic.A u mnie działa ale tylko na antenie naziemnej, jak przejdę na N-kę to lipa.
Po przejściu na naziemną i włączeniu programu 1 lub 2 TVP pojawia się na dole ekranu długi pasek niebiesko-różowy z napisem NACIŚNIJ...... i pojawiają się informacje o olimpiadzie