To jest świeży odcinek, zapewne będą powtórki.
łeeee to stary odcinek oglądałem go miesiace temu
To jest świeży odcinek, zapewne będą powtórki.
Trzeci soundbar to był Roth i był ze środkowej półki, test był w Hi-ton'ie jak się nie mylę.Tak? A to sorry, pierwszy raz go widziałem i nie dalej jak kilka dni wcześniej.
Tak czy siak Lolo coś i tak jest nie halo z Twoim avr, może temu ja nie mogłem zrozumieć o co chodzi a teraz już wiem....dziwna sprawa.Ja nie będę wymieniał nicków ani szukał postów tematów bo to kompletnie nie ma sensu. Było minęło człowiek się uczy a nie od razu wszystko wie.
Jednego forumowicza mam na sumieniu, od tego momentu uważam co piszę.
A druga opcja:
Może po aktualizacji dodali możliwość fronty zasilane po preout a reszta głośników 7.1.4 z terminali. W Denonie i Marantzu
PS.2
A nikomu mieć za złe też nie można mieć bo w instrukcjach jest inaczej niż w rzeczywistości można.
PS.3
A co do mojego zapytania o to okienko z zmianami trybów dźwięku, to wyjaśniliśmy sobie z Balim telefonicznie. W denonie działa to poprawnie a w marantzu 7010 musieli po prostu skopać firmware.
Odpowiedzią na twoje problemy z wywołaniem menu trybów dźwięku jednym przyciskiem (zielonym) a zarazem problemu z rozlaczaniem HDMI, jak to opisałeś, są złe ustawienia w zakładce video, ustawienia wyjścia.Co za kolejna lipa marantza...
Co za tłumoki projektują menu Marantza.
Porażka. że niby mam widzieć na wyświetlaczu z 3 -4 metrów jakie tryby są dostępne i jaki się włączył?
Najlepsze jest i tak jak włączam menu, albo którąś z opcji meny to projektor gubi sygnał HDMI i się wyłącza na chwile...
O szybkości menu nie wspominając.