Dali Zensor 7/1/vokal set 5.0 ale jaki Amplituner AV???

Bipo

Active member
Bez reklam
Jakby to powiedział Zygmunt H.: idź na całość! ! ;-)
Ps. Żartowałem, kupuj ale z głową... ;-)
Jeśli chcesz jednak iść w stronę końcówek to kupuj takie gdzie min. jest 100 na kanał przy 8 ohm. Coś widzę że już następnego kolegę dotknęła nasza choroba i kolega poplynął. .. ;-)

Spokojnie spokojnie, dopiero po kostki w wodzie stoję ;) troszkę więcej muszę się dowiedzieć w tym temacie. Patrząc w przyszłość i to taką daleką to się przydadzą ale teraz hmmm...35m2 pokój w bloku i jak na razie to napalony jestem na wzm Denon PMA1520AE kolor Czarny i jak ktoś coś to dać info z fajną ceną.
Ps.
Wypowiedzi o monoblokach nie koniecznie Denon proszę tu pisać
http://www.hdtv.com.pl/forum/stereo/128051-monobloki-denon-poa4400-lub-poa6600.html
Ciekawe czy kyoś miał do czynienia z klockami

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

No dobra udało mi się, rozstawione Fronty optymalnie już, więcej ani do przodu ani w bok nie da rady. Podwieszać tylnych póki co też nie będę, co jak co ale Zenosor1 za duże aby pod sufitem były, poczekam bo kochana żona wspomina o remoncie to i sufitowe zamontowane będą.
64a9a7dc0873a225a9d3f1d917c4417a.jpg

d2d021ef4e1ed3cbe33a9c74479fff31.jpg

Bez porównania lepiej, a pokoik masz na prawdę super.
Dziękuję ale mówcie, że słaby bo się nigdy remontu nie doczekam hehe ;) sufitowe muszę mieć i szafkę rtv zmienić.
Ktoś chętny na moją 180cm szerokości 40cm głęboka i 32cm wysoka. Oczywiście fronty wysoki połysk.

venomas200

New member
Bez reklam
No dobra udało mi się, rozstawione Fronty optymalnie już, więcej ani do przodu ani w bok nie da rady. Podwieszać tylnych póki co też nie będę, co jak co ale Zenosor1 za duże aby pod sufitem były, poczekam bo kochana żona wspomina o remoncie to i sufitowe zamontowane będą.
64a9a7dc0873a225a9d3f1d917c4417a.jpg

d2d021ef4e1ed3cbe33a9c74479fff31.jpg

Piękny salon ale na zdjęciu wygląda jakby telewizor troszkę krzywo wisiał. Ale nie przejmuj się u mnie też się uchwyt wyrobił i ucieka minimalne

Jak ja tobie BaliGdynia zazdroszczę tego miejsca na doniczki..
Gdybym mógł to bym przestawił ale nie mam gdzie ich postawić a tak jakoś tak przytulnie jest żona twierdzi. Badyle, ściana, szafki, półki to moja zrobiła, mój tylko rtv sprzęt....ale szafkę muszę sprzedać bo chcę szerszą i wyższą wstawić.

Piękny salon ale na zdjęciu wygląda jakby telewizor troszkę krzywo wisiał. Ale nie przejmuj się u mnie też się uchwyt wyrobił i ucieka minimalne
Hehe a wiesz właśnie to zauważyłem to. Nie wiem czemu ale tylko tak na focie jest bo normalnie jak teraz na niego zerkam to prosto wisi.
Podziękowania już do żony poleciały i dziękujemy za miłe słowa.....a mówiłem żeby nie cukrować :( bo remontu nie będę mieć hehe ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Tylko nie kupuj za wysokiej tej szafki, obecnie jest niska i nowocześnie taka forma wygląda, jak przedobrzysz, to już nie będzie takiego efektu.

Tylko nie kupuj za wysokiej tej szafki, obecnie jest niska i nowocześnie taka forma wygląda, jak przedobrzysz, to już nie będzie takiego efektu.
Chcę zrobić szerszą na 210cm i głębsza znaczy się blat na 50cm z (40cm+10cm rant z tyłu co by szparę zasłaniając i pochować przewody itp.) Wyższa trochę o 10cm a obok postawić sprzęt na podłodze.
Ale to z czasem.

Przecież tak jest dobrze, zaraz przybędzie klocków.i postawisz jeden na drugim i tv nie będzie przysłaniać.
Nie nie nie amp av, wzm, blu-ray jedno na drugim na podłodze obok szafki, i pod to będzie wysokość robiona bo więcej sprzętu nie będę już kupować chyba.....no może monobloki hehe.

Biedny kwiat, pójdzie za burtę bo musi miejsce na sprzęt się znaleźć.
Coś mi się zdaje, że jak będzie szerzej to doniczki na szafkę pójdą sobie a jak sprzęt na ziemię to znowu po bokach będzie brakować miejsca na fronty bo z jednej sub a z drugiej strony sprzęt. Coś się wymyśli.

Do góry