Dziękuję ale mówcie, że słaby bo się nigdy remontu nie doczekam heheBez porównania lepiej, a pokoik masz na prawdę super.
Wiem wiemNo kolego, urwać coś z ceny i brać.
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6493352161
Piękny salon ale na zdjęciu wygląda jakby telewizor troszkę krzywo wisiał. Ale nie przejmuj się u mnie też się uchwyt wyrobił i ucieka minimalneNo dobra udało mi się, rozstawione Fronty optymalnie już, więcej ani do przodu ani w bok nie da rady. Podwieszać tylnych póki co też nie będę, co jak co ale Zenosor1 za duże aby pod sufitem były, poczekam bo kochana żona wspomina o remoncie to i sufitowe zamontowane będą.
![]()
![]()
Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
Gdybym mógł to bym przestawił ale nie mam gdzie ich postawić a tak jakoś tak przytulnie jest żona twierdzi. Badyle, ściana, szafki, półki to moja zrobiła, mój tylko rtv sprzęt....ale szafkę muszę sprzedać bo chcę szerszą i wyższą wstawić.Jak ja tobie BaliGdynia zazdroszczę tego miejsca na doniczki..
Hehe a wiesz właśnie to zauważyłem to. Nie wiem czemu ale tylko tak na focie jest bo normalnie jak teraz na niego zerkam to prosto wisi.Piękny salon ale na zdjęciu wygląda jakby telewizor troszkę krzywo wisiał. Ale nie przejmuj się u mnie też się uchwyt wyrobił i ucieka minimalne
Chcę zrobić szerszą na 210cm i głębsza znaczy się blat na 50cm z (40cm+10cm rant z tyłu co by szparę zasłaniając i pochować przewody itp.) Wyższa trochę o 10cm a obok postawić sprzęt na podłodze.Tylko nie kupuj za wysokiej tej szafki, obecnie jest niska i nowocześnie taka forma wygląda, jak przedobrzysz, to już nie będzie takiego efektu.
Nie nie nie amp av, wzm, blu-ray jedno na drugim na podłodze obok szafki, i pod to będzie wysokość robiona bo więcej sprzętu nie będę już kupować chyba.....no może monobloki hehe.Przecież tak jest dobrze, zaraz przybędzie klocków.i postawisz jeden na drugim i tv nie będzie przysłaniać.
No a jak inaczejMówisz obok szafki![]()
Coś mi się zdaje, że jak będzie szerzej to doniczki na szafkę pójdą sobie a jak sprzęt na ziemię to znowu po bokach będzie brakować miejsca na fronty bo z jednej sub a z drugiej strony sprzęt. Coś się wymyśli.Biedny kwiat, pójdzie za burtę bo musi miejsce na sprzęt się znaleźć.