sprobuj podlaczyc przez component jesli twoj tv ma , bo scart daje mocne zaklocenia - component i hdmi duzo lepszy
nazywajmy sprawy po imieniu, banda złodziei a nie piracka grupa Underworlddziadzius4 napisał:Z doniesień pirackiej grupy Underworld, zajmującej się łamaniem systemów dostępu warunkowego, w celu nielegalnego odbioru pakietów cyfrowych platform satelitarnych, przy użyciu modułu CI Diablo Cam, wynika iż został złamany system Nagravision 3.
yaneq napisał:pytanie nieaktualne, jednak informuję, że na pilocie jest przycisk
tak faktycznie to chce się zapytać jak ten dekoder radzi sobie z telewizorem HD? puki co mam go podłączonego do s-video z zwykłym telewizorem CRT. niedługo TV wymieniam więc jestem ciekaw... generalnie chodzi o jakość obrazu. o ile wiem samsung lubi przyciąć kanały HD, więc tą kwestię zostawmy.
01mlody napisał:Witam, Niecały rok temu kupiłem Polsat cyfrowy HD pakiet familijny + HBO Że kanały HD zrobili płatne to słyszałem, ale w salonie powiedzieli mi że jak zakupiłem przed tym jak ogłosili płatne kanały to nie będę musiał płacić......
Sprawa rzeczywiście wymaga wyjaśnienia. Proponuję Ci, zamiast dzwonienia (skoro i tak nie możesz się połączyć) napisac mail do BOK (adres na stronie polsatu). Będziesz miał pewność, że otrzymasz odpowiedź.