W Realu w Tychach na stoisku C+ koło wejścia też bez problemu można kupić. Co najlepsze to podłączony był taki tuner do Sharpa. Zapytałem się gościa czy wie , ze sprzedaje szmelc , który źle nagrywa i rozjeżdza się dźwięk i obraz ???? On mi na to , że to były tunery ze starym softem a on ma z nowym. No to go grzecznie poprosiłem żeby mi w takim razie zrobił prezentacje tego tunerka z nowym softem .... i co ????? I jajco

heheheh , rwało , przesunięty dźwięk , itp. Powiedziałem gosciowi , że w kulki to sobie może lecieć ale nie ze mną i że jest kłamcą i wciska bubel. Gość skulił uszy i spokojnie wycofał się na wcześniej upatrzone pozycje

Jaja niezłe ...tylko co powiedzą Ci , którzy łykną jego kity a potem w domu nieźle się zdziwią ?????
Druga ciekawa historia z tego samego sklepu - mają na stanie jakieś LCD Funai i Sony. Prezentacja tych LCD poleg na tym , że do Sony podłączony jest jakiś badziewiasty DVD kablem euro a do Funai Blu-ray kablem hdmi. Na Sony obraz jak z najgorszego szajsu , rozmazny , niewyraźny a na Funai palce lizać. hehehe Tak się robi sprzedaż

Na Funai pewnie mają lepszą marżę albo za duże stany magazynowe