Tuptusek napisał:Lucius
A co to jest to HBO digital?
PzDr.
Tuptusek
Tuptusek napisał:Zulafan
Zobaczyłeś już do tej instrukcji amplitunera?
Jak czytam twojego posta to naprawde uwazam ze masz minimalne wymagania co do sprzetu listy bledow PVR HD nie bede wymienial bo kazdy ja zna ale napisac ze ten sprzet gra dobrze to juz lekka przesada nie przeszkadzaja ci opoznione napisy na materiale HD ok.3sek. albo obraz po scarcie nie do zaakceptowania mam porownanie do 6201 tam obraz po scarcie byl zyleta oczywiscie mowa o kanalach SD .Pozdrawiampysio78 napisał:Co do PVR HD u mnie naprawde gra dobrze i nie zauważyłem jakichś specjalnych problemów. Może dlatego, że nie jestem bardzo wymagający co do sprzętu. Owszem wkurzało mnie rwanie dźwięku w nagranych programach HD ale już tego nie ma.
Tak więc ja jestem jak narazie zadowolony... Zobaczymy co będzie później.
Pozdrawiam życząc wam w nadchodzącym nowym roku wielu nowych instrukcji obsługi do studiowania w waszych domach.
Tuptusek napisał:Logimen
Nie ma takiej mowy żeby zgrać filmy, ani po ethernecie ani po usb. Pod USB możesz sobie podłączyć co najwyżej podgrzewaną podstawkę pod kawę lub herbatę
Reszta dysku jest na Vod i na bufor tunera.
PzDr.
Tuptusek:krol:
Po pierwsze oglądam po HDMI więc nie patrzę jaka jest jakość po scart.tom226 napisał:Jak czytam twojego posta to naprawde uwazam ze masz minimalne wymagania co do sprzetu listy bledow PVR HD nie bede wymienial bo kazdy ja zna ale napisac ze ten sprzet gra dobrze to juz lekka przesada nie przeszkadzaja ci opoznione napisy na materiale HD ok.3sek. albo obraz po scarcie nie do zaakceptowania mam porownanie do 6201 tam obraz po scarcie byl zyleta oczywiscie mowa o kanalach SD .Pozdrawiam
Osobiście nie próbowałem choć mnie to korci by podłączyć przez USB lub sieć, jednak coś mi mówi, że to się zda psu na budę.logimen napisał:A ja mam pytanie. Mam ten dekoder, ale czy mozna jakos zgrac nagrane filmy na kompa ? Przez USB ?
Te 100gb na biblioteke uzytkownika ma sie rozumiec ze sa na filmy, a reszta na co niby ? Bo instrukcja obslugi to taka po lebkach jakas.
siwy25 napisał:A może nie czekać dłużej i brać zwykłego Philipsa HD,czy z nim też będą problemy? (...) Obecnie na mediasacie(antena 80)sygnał 3,8 odbiór ogólnie b.dobry.