jarmalik napisał:Nareszcie mam już pełen pakiet Cyfry HD. Niestety, oferta jest na razie baardzo uboga, ale mam nadzieję, że będzie tego więcej. Właśnie oglądam program o Chinach na Film HD. Jednak najważniejsze póki co jest to, że i tu jakość obrazu jest znakomita, taka jak w NGHD Czekam jeszcze na program HD na kanale Sport HD. Zobaczymy. Oczywiście aby ocenić jakość obrazu, trzeba dokładnie sprawdzić na www.cyfraplus.pl kiedy takowy leci, ponieważ póki co najczęściej mamy tu programy SD.
Judash napisał:OE rusza 27 lipca wtedy bedzie mozna oko cieszyc-chyba
@przemas45 linkJudash napisał:To opinia z innego forum:
Po wgraniu nowego softu, pierwsze co da sie zauwazyc, to szybkosc przelaczania kanalow zarowno SD jak i HD, nie trzeba juz tak dlugo czekac.
Jest polska czcionka na C+ i Polsacie.
maszek napisał:@przemas45 link
nie sądzęJudash napisał:Chyba nie pozwie mnie za ten uczynek do sadu?
un-j napisał:Znowu zaraz mnie trafi. Sciągnąłem soft, połączyłem Humaxa z PC - wszystko po bożemu (3 zmiana softu) a tu klknięciu Download wyskakuje mi okienko z X w czerwonym kółeczku i informacją Access violation at address 00000000. Read of address 00000000
Ktoś ma jakąś koncepcję co jest grane?
Sensor niestety tylko do 17:00.
Judash napisał:Przy probie zmiany softu masz taki komunikat?.Wylaczyles tuner przed wyslaniem softu?
un-j napisał:1.Tak.
2. Zgodnie z instrukcją - odpalam download, włączam tuner, choć dziś jeszcze nie było mi to dane.
Judash napisał:Problem bardzo popularny widze, wpisz w google komunikat ktory ci wyskoczyl.
un-j napisał:No to PKP. Wychodzi na to, że trzebaby w rejestrze pogrzebać, a w to się jeszcze nie bawiłem. Może wykombinuję jakiś inny sposób.
Dzięki Judash za uświadomienie problemu.
jeśli mogę coś podpowiedzieć... nie kombinuj, tylko skontaktuj się z "Sensorem" i poproś o pomoc.un-j napisał:No to PKP. Wychodzi na to, że trzebaby w rejestrze pogrzebać, a w to się jeszcze nie bawiłem. Może wykombinuję jakiś inny sposób.
Dzięki Judash za uświadomienie problemu.