J
Judash
Guest
Chyba na wszystkich tunerach jest problem z polskimi znakami, bo Topfildziarze tez skomla
un-j napisał:Nie widzę żeby ktokolwiek o tym informował, więc opiszę krótko co się dowiedziałem wczoraj podczas wywiadowania mnie na zlecenie Cyfry. Od lipca w wersji HD będą C+Sport, C+Film oraz National Geographic. Opcje: 2xC+ lub NG - 10 PLN, wszystkie 3 programy - 15 PLN.
Pojawi się również dekoder PVR - z możliwością zakupu (bodajże 799 PLN) lub dzierżawy (w dwóch opcjach - cen mie pamiętam).
Pozdr.
Nie zapeszajmyJudash napisał:No i swietnie!. OE w HD+liga angielska+NBA+ zwierzaczki + filimiki=satysfakcja
un-j napisał:Nie widzę żeby ktokolwiek o tym informował, więc opiszę krótko co się dowiedziałem wczoraj podczas wywiadowania mnie na zlecenie Cyfry. Od lipca w wersji HD będą C+Sport, C+Film oraz National Geographic. Opcje: 2xC+ lub NG - 10 PLN, wszystkie 3 programy - 15 PLN.
Pojawi się również dekoder PVR - z możliwością zakupu (bodajże 799 PLN) lub dzierżawy (w dwóch opcjach - cen mie pamiętam).
Pozdr.
jarmalik napisał:Wszystko rozbija się o jakość obrazu. Jeżeli będzie tak jak dotychczas, to niech się "gonią". Nie po to wydawałem tyle pieniędzy na sprzęt żeby sobie kpiny urządzali.
un-j napisał:Przypadkiem trafiłem w niedzielę na retransmisję meczu Schalke - Vfb Stuttgart na Anixe HD (1080i) i muszę subiektywnie stwierdzić, że transmisje PL w C+HD wyglądają znacznie lepiej.
Pozdr.
un-j napisał:Przypadkiem trafiłem w niedzielę na retransmisję meczu Schalke - Vfb Stuttgart na Anixe HD (1080i) i muszę subiektywnie stwierdzić, że transmisje PL w C+HD wyglądają znacznie lepiej.
Pozdr.
Pozdr.
dnc napisał:A może to co widzieliście na tym kanale nie było przekazem HD, a tylko upscaling do 1080i? A że mieli kamery 16/9 to jeszcze nie znaczy, że cały proces rejestracji był w HD.
MaciejWu napisał:Witam. Odnosnie nowego softu w Humaxie - zauwazylem pewne zmiany (pojawienie sie opisow programow i napisow ekranowych) ale trwalo to krotko (juz ich nie ma) i z okrpna jakoscia (polskie litery !!!!). czy cos wiadomo co dalej?
janpat napisał:ludzie ja nie wiem jak to wyjasnić uwielbiany humax, a tyle postów że wszystko do bani i w rankingach wszyscy by kupili właśnie jego. a topfield w rankingu słabo a postów o jego brakach i cokolwiek na jego temat nie ma nic
doprecyzujesz pytania?janpat napisał:ludzie ja nie wiem jak to wyjasnić uwielbiany humax, a tyle postów że wszystko do bani i w rankingach wszyscy by kupili właśnie jego. a topfield w rankingu słabo a postów o jego brakach i cokolwiek na jego temat nie ma nic
Oglądałem wczoraj mecz na Anixe i wygladało to gorzej niż na Nsport. była widoczna pikseloza i szumy, zwłaszcza wokół logo AnixeHd i Bundesligii.un-j napisał:Die in HD produzierten Partien werden in voller Länge und in HD-Qualität ausgestrahlt.
To ze strony Anixe HD, znaczy mniej więcej tyle: Mecze produkowane w HD będą emitowane w całości w jakości HD.
Jak to wygląda mozesz zobaczyć dziś o 20:15.
Pozdr.
arsenal napisał:Oglądałem wczoraj mecz na Anixe i wygladało to gorzej niż na Nsport. była widoczna pikseloza i szumy, zwłaszcza wokół logo AnixeHd i Bundesligii.