Nareszcie. Nadchodzi nowy Wintersun.
Ostatnia edycja:
A no powiem Ci Armani, że ja akurat mało. Gdzieś, kiedyś kilka starszych kawałków i parę lat temu jakiś nowszy, ale nigdy mnie jakoś nie porwało i przyznaję nie wracałem do nich.Dr. Hakenbusha nikt nie słuchał? ; )
A no powiem Ci Armani, że ja akurat mało. Gdzieś, kiedyś kilka starszych kawałków i parę lat temu jakiś nowszy, ale nigdy mnie jakoś nie porwało i przyznaję nie wracałem do nich.
Ale, dzięki za podpowiedź... Może posłucham ich więcej i się do nich przekonam.
A w oczekiwaniu na nowy album
Będą fani, którzy wezmą wszystkie trzy wydania.Kto bierze kasetę ?
Właśnie sobie leciBędą fani, którzy wezmą wszystkie trzy wydania.
8e mam jest ok, tą ostatnią raczej będę słuchał ze streamu.Udowodniono, że nowa płyta Katie Melua a trochę jestem zawiedziony ,Na jej profilu na FB były zdjęcia studia, które wykonałem, ale ogólnie pod względem jakości ta nowa płyta jest słabsza niż poprzedni album nr 8
Jtro posłucham... Depeszów nową płytę słuchałeś? U2 też nowa jest w kilku wydaniach... Japończyka40 płytowego nie można zdobyć, ale de lux już idzie zdobyć, choć mało eyszło sztuk, bo na cd Japan można z jednego kpnta kupić 1 szt. Trzeba się śpieszyć...do godziny 9-tej przesłuchałem 2x na Tidalu, a potem jazda po CD
Już od kilku tygodni nawet po tych czterech singlach bardzo mi się podobało. Wisło w dłoni i gra gitara
Płyta wg mnie na bardzo duży plus.
Jutro posłucham... Depeszów nową płytę słuchałeś? U2 też nowa jest w kilku wydaniach... Japończyka 4o płytowego nie można zdobyć, ale de lux już idzie kupić, choć mało wyszło sztuk, bo na cd Japan można z jednego konta kupić 1 szt. Trzeba się śpieszyć...do godziny 9-tej przesłuchałem 2x na Tidalu, a potem jazda po CD
Już od kilku tygodni nawet po tych czterech singlach bardzo mi się podobało. Wisło w dłoni i gra gitara
Płyta wg mnie na bardzo duży plus.