Co teraz słuchacie?

przemko77

Well-known member
Bez reklam
df.jpg

Nowość od Def Leppard tym razem symfonicznie Płyta nagrana z towarzyszeniem Royal Philharmonic Orchestra w słynnym studiu Abbey Road na płycie 15 utworów m.in znane hity z płyt Hysteria i Pyromania

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Na razie widzę kilka utworów na Tidalu i "Kubuzie" poczekam jak już będzie dostępna cała płyta. Ale tego typu płyty różnie są nagrywane , jedne są mniej, a drugie bardziej symfonicznie i wtedy wiadomo co kto lubi.
Najnowsza płyta U2 z dotychczasowymi utworami też zupełnie inna od tego do czego U2 nas przyzwyczaiło, a pomimo tego dużo ludzi kupuje. Cd Japan po jednej płycie na konto sprzedaje, więc Ci co kupują na zarobek nie kupią jej, za to więcej osób prywatnych kupi. Ja właśnie jej słucham;)

przemko77

Well-known member
Bez reklam
Posłuchałem kilku utworów ,tak na szybko i prawdę powiedziawszy nie wiem co sądzić o tej płycie.
Myślę że to chyba moda na takie płyty ,tak wkleiłem post może kogoś zainteresuje
Ten album ukazał się w dwóch wersjach 16/44 i wersja hi-res 24/96
Ogólnie kiedyś to była moja ulubiona kapela hard rockowa zwłaszcza album Hysteria uważam za wybitny

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Myślę że to chyba moda na takie płyty ,tak wkleiłem post może kogoś zainteresuje
Ten album ukazał się w dwóch wersjach 16/44 i wersja hi-res 24/96
Ogólnie kiedyś to była moja ulubiona kapela hard rockowa zwłaszcza album Hysteria uważam za wybitny
Namówiliście mnie w sobotę posłucham tych trzech utworów, a patrząc na cyferki wygląda bardzo obiecująco na "kubuzie" Hysteria najlepszy ich album. Van Halen też mógłby taką płytę nagrać.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Śmiej się, ale ja na prawdę do snu puszczam HW, Metal, Hard Rock, wbrew pozorom uspakaja mnie to ; )
Rano natomiast, pierwszą czynnością jest komenda do "Alexy" i repertuar pobudzający.
Paradoksalnie, omijam ballady i inne ckliwe kawałki (mimo, że szanuje i lubię), ale te wprowadzają w melancholijny nastrój, a tu już prosta droga depresji :D

przemko77

Well-known member
Bez reklam
Świetna płyta👍

df.jpg

Zamykając temat tej płyty - w 2017 r z okazji 30 lecia wydania ukazała się wersja deluxe zawierająca 7 płyt ( 5CD + 2 DVD) na dyskach oryginalny album ,rexixy i wersje alternatywne ,strony B singli a także koncert z Denver z 1988r .Na płytach DVD teledyski i materiały dodatkowe .Ten box również wydali Japończycy na płytach SHM-CD

sentyzibi

Well-known member
Na sen scorpionsi sa fajni ze swoimi wolnymi kawałkami..

No Scorpions dla mnie mistrzowie ballad i na mojej balladowej playliście królują, ale moimi faworytami są raczej te starsze z wcześniejszych płyt niż "Crazy World"... Chociaż i w nowszych czasach były solidne, jak choćby ta:

Jest też zajebista zespołu który Ty Lolek też bardzo lubisz

Albo

Uwielbiam też tę... A gdy na koncercie bujałem się pod sceną, a Tyler wyciągnął wysokie partie, to oprócz normalnych ciarek, wstyd przyznać się staremu facetowi, łzy wzruszenia same cisnęły się do oczu i nie szło tego kontrolować

Ale z "poscielowkami" mogę tak bez końca, bo świetnych jest bez liku.
No jednak nie samymi balladami się żyje, nie zawsze mam ochotę i słucham ich od czasu do czasu.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Przerobiona przez Jay Z w nowym Miami Vice...

Jak już jesteśmy przy Miami Vice - klasyka gatunku Phil i jeden z motywów przewodnich serialu.
W ogóle, cały serial - szczególnie dziś, jest magiczny. Bez poprawności, z GENIALNĄ muzyką, wręcz jedna wielka kopalnia.
Aktorsko podobnie, cała plejada wówczas raczkujących - dziś czołówka aktorów.

Oczywiście najlepsze od 5.30

Do góry