tucz napisał:a PVR wg Ciebie to nie udlugi cyfrowe?
C+HD to dwa kanaly. IMHO najwartosciowsze ze wszystkich kanalow HD w Aster. Wole dwa a tresciwe zamiast 6-ciu takich sobie. Przynajmniej dla mnie.
ra74 napisał:Ok ale za instalację płacisz 150zł. To ukryta forma podwyższenia abo o 10zł - biorę umowy roczne dlatego tak liczę. Jakby mnie interesował tylko c+ to wziąłbym multipakiet w cyfrze bo tak to wychodzi ze 100zł za samo tv żeby oglądać 2 kanały hd i analog. Więc dobieram hd pack i wtedy obowiązkowo jest basic plus czyli kolejne 20+10zł. Zresztą basic to analog i połowy kanałów nie ma więc basic plus i tak bym wziął. Obowiązkowo chciałem też c+ hd i drogo to wszystko wychodziło.
PS ja też wolę kilka dobrych kanałów ale jeszcze bardziej wolę więcej za mniej
01959 napisał:Ale od pewnego czasu pojawila sie mocna konkurencja (warszawa) pod nazwa MultiMedia.
Proponuje zapoznac sie z ich oferta bo naprawde warto ( chocby na 2 lata) a potem zobaczymy ,,czym nas zaskoczy ; Aster. Przypominam ze mamy czas na ,,bezbolesne,, rozwiazanie umowy do 21-02-09. :niewiem:
awujotka napisał:No tak, ładnie to wygląda w ofertach, Multimedia w Warszawie, tylko ja sie pytam - gdzie???
awujotka napisał:U mnie na Gocławiu niestety - tylko Aster... i tak niezmiennie już 10 lat... więc jak się nie ma co sie lubi, to się lubi co się ma...
Witam. Ja pomieszkuje na Targowku i do ubieglego roku tez byla kaplica z innymi operatorami sieci kablowych. Nic przez 10 lat oprocz Astera.Peek napisał:To samo Mokotów, chociaz ja z Astera jestem zadowolony
Co do oferty programowej to w zupelnosci masz racje. Ale mysle ze to tylko pobudzi w/w platformy do zdrowej rywalizacji.Peek napisał:Tak ale z drugiej strony mozesz mieć najwięcej kanałów HD ze wszystkich kablówek i platform satelitarnych.
Peek napisał:Ale ja mówie, że to w Asterze jest najwięcej kanałów HD ze wszystkich sieci kablowych i platform satelitarnych.
z internetu 10mb tez jestem bardzo zadowolony.
sool napisał:net 6/8mb za 99zł to drogo, w asterze za mniej jest 10mb cala dobę
Co do internetu to zalezy z jakich ściągasz stron. Akurat ten przepis był i w starym regulaminie . Podobno jeśli ściagasz z normalnych stron z torrentami (takich gdzie płacisz jakieś 6zł za rejestracje) wszytsko bedzie ok.popmart napisał:tylko po co ci te 10Mbit jak aster zapowiada kasowanie klientów którzy korzystają p2p .... rozumiem ze 10Mbit potrzebujesz do ogladania stron i email oraz youtube?
BTW ... najwiekszą wadą PVR jest nie sam dekoder tylko program który opisany jest najwyzej na 2-3 dni naprzód choć powinien być na tydzień .... to jawna bezczelnosć i sprowadza sie do tego że mozemy nagrać sobie coś jedynie w nocy na nastepny dzień ... nie wspominam o tymże np na MTVHD które poza klipami ma b.dobrą ofertę koncertów HD lub prawie HD ale lista programów jest błedna i nie odpowiada rzeczywistości, więc i nic nie mogę nagrać a może bym chciał ..... np koncerty RHCP, black crowes (unplagued?), allicia keys i mnóstwo innych.
Peek napisał:Co do internetu to zalezy z jakich ściągasz stron. Akurat ten przepis był i w starym regulaminie . Podobno jeśli ściagasz z normalnych stron z torrentami (takich gdzie płacisz jakieś 6zł za rejestracje) wszytsko bedzie ok.
Nie wiem jak ty ale ja mam program na 7 dni do przodu.
Za 10mb płace w promoicji 94zł.
A co mi z Polsatu Sport HD jak tam nawet F1 nie jest w HD. A na Eursporcie niedawno było Australian Open a teraz np są mistrzostwa świata w narciarstwie w HD.
Peek napisał:a co do obciążenia to nie bardzo chce mi się wierzyć bo jak np ściągam oficjalne demo to łącze też jest obciążone cały czas.