Grzes2 napisał:Jeśli chodzi o ceny, to porównywalny pakiet do Aster, Multimedia oferowała mi ok 40 zł taniej - róznica była w trochę wolniejszym Internecie braku dekodera PVR i mniejszym wyborze kanałów HD. Wydaje mi się więc, że jednak są konkurencyjni (w zależności od oczekiwań użytkownika oczywiście).
W kwestii Internetu, to zauważcie, że można go czasami wykorzystywać np. do pracy i nie korzystać z p2p, rapidshare itp. wynalazków... A im szybciej tym większy komfort pracy.
ja mam upc i comedy central jest ,w upc jest lacznie okolo 115 kanalow w cyfrze a w aster chyba zaledwie niewiele ponad 70,z koleji np.w vectra maja juz okolo 135 kanalow.w tym roku upc ma podobno udoskonalic oferte i mysle ze przynajmniej czesc kanalow ktorych niema a sa w aster upc niedlugo wprowadzi.Holt_ napisał:mimo wszystko polemizowalbym z tą lepszą ofertą.
Różnice są w gruncie rzeczy kosmetyczne i dotyczą programów co tu dużo gadać niszowych.
UPC ma National Geographic, Extreme Sports i Polsat Sport Extra, z kolei Aster teraz ma np Filmbox, Comedy Central, Movies 24, Blue Hustler , TVP Sport czy C+Sport 2 własnie. Nie są to programy moim zdaniem przechylające szalę w którąś ze stron. A najpopularniejszymi pakietami dysponują obie sieci.
Co kto lubi i woli.
popmart napisał:do pracy 10Mbit masz studio graficzne czy co ?
90% treści działa tak samo na 2Mbit jak i na 10Mbit ...
tucz napisał:P2P to shit, rapidshare i tym podobne to zupelnie inna bajka
Grzes2 napisał:VPN i sesje terminalowe?
ra74 napisał:dokładnie 15 minut i jest film i nikt się do mnie nie przypina
no trzeba płacićpopmart napisał:ale wtedy trzeba mieć opłacone rapid ... bo juz za darmo to raczej takiej bajki nie ma ?
15 min film HD ? przy pełnej przepustowości 10Mbit to min 1h dla mkv 720.... prawdę mówiąc nie wiem o co halo imo dlamnie przy 2mbit łaczyu poczekanie noc przy p2p nie robi wielkiej róznicy.