A co zrobisz, jeśli chcesz nagrać film, ktory jest o 3.00 nad ranem ? Wstaniesz pięć minut wcześniej i potwierdzisz przypomnienie?qura12 napisał:U mnie przypominajka już działa (wykapowałem jak ;p) Wyświetla sie okienko że właśnie zaczyna sie dany program i jest do wyboru akceptuj (niebieskim) i odrzuć (czerwonym)
heh nie mam nagrywarki wiec nie mam takiego problemuwd1 napisał:A co zrobisz, jeśli chcesz nagrać film, ktory jest o 3.00 nad ranem ? Wstaniesz pięć minut wcześniej i potwierdzisz przypomnienie?
Czy u Ciebie przypominacz działa także przy wyłączonm dekoderze (tj. czy o danej porze dekoder włącza się na zaprogramowanym kanale jak w Motoroli, czy musi być włączony by przypominacz zadziałał)? U mnie wtedy nie działa.
mixer1975 napisał:W jakim formacie kablówka ASTER nadaję programy HDTV: 720p czy 1080i? Czy to jest zależne od samego programu?
Jak to jest z kanałami SD (cyfrowymi i analogowymi) - nadawane są w formacie 576p czy 576i?
pozdrawiam
A na jesieni TVN WawaPeek napisał:Oprzócz TVP HD startującego w Aster od 6 sierpnia jutro tj. 15 lipca startuje nickloedon.
Niech sobie gdzieś wsadzą ten nowy kanał z kreskówkami...oni zapewne wiedzą czego życzyliby sobie abonenci w pierwszej kolejnościPeek napisał:Oprzócz TVP HD startującego w Aster od 6 sierpnia jutro tj. 15 lipca startuje nickloedon.
Chodzi Ci pewnie o Polsat Sport . To prawda, ale teoretycznie oprócz imprez takich jak Mistrzostwa świata i Europy i Wimbledonu to jak dla mnie to czy rzeczywiście jest to kanał tak ważny? Popatrzmy: Wyścigi i kwalifikacje F1 mamy na Polsacie otwartym, ważniejsze gale boksu też (co prawda wydarzenia te są na kanałach sportowych Polsatu w 16:9, ale jakoś to się da wytrzymać. Pozostaje siatkówka (mnie osobiście interesuje mało) no i sesje treningowe F1 (chociaż po głębszym zastanowieniu są one troche nudne, bo nie odzwierciedlają prawdziwej formy kierowców skoro Raikkonen jest np. 7). Oczywiście jako maniak sportowy chciałbym Polsat Sport, ale po przemysleniu... Chyba lepszy vby był Nsport, ale jego na razie w kablówkach nie ma.chill napisał:oni zapewne wiedzą czego życzyliby sobie abonenci w pierwszej kolejności
Popieram. Też wolałbym Nsport - jest Liga Mistrzów (wolę LM od lig krajowych). Ponadto też jest NHL - dzięki HD wreszcie widać krążek.Peek napisał:Chyba lepszy vby był Nsport, ale jego na razie w kablówkach nie ma.
NHL tak średnio mi podchodzi, ale LM to kupa meczów stojących na naprawde wysokim poziomie i w HD co roku, a na Polsacie Sport mamy imprezy reprezentacyjne co 2 lata i Puchar Ekstraklasy (ale to już dla widzów o mocnych nerwach )Slasen napisał:Popieram. Też wolałbym Nsport - jest Liga Mistrzów (wolę LM od lig krajowych). Ponadto też jest NHL - dzięki HD wreszcie widać krążek.
Nie tylko Twoja. Orange Sport zamiast Comedy Central albo AXN Crime Przepraszam za off-topic.Peek napisał:PS: Jeśli mówimy o kanałach sportowych to za niedługo ma wystartować Orange Sport, ale o to Astera prosił nie będe m.in. z uwagi na poziom i baaardzo niską przyjemność ogladania meczów ekstraklasy(ale to już moja subjektywna opinia)
Tak dokładnie i to oczywiście w jakości HD bo oprócz piłki jest tam dużo innych relacji sportowychPeek napisał:Chodzi Ci pewnie o Polsat Sport (...) Chyba lepszy vby był Nsport, ale jego na razie w kablówkach nie ma.