qura12 napisał:A co z nim nie tak?
To miał być okrzyk podziwu dla jakości obrazu Eurosport HD
qura12 napisał:A co z nim nie tak?
heh to dobrze bo już się przestraszyłem że jest nadawany w kiepskiej jakości... ;]peter81 napisał:To miał być okrzyk podziwu dla jakości obrazu Eurosport HD
qura12 napisał:Moim zdaniem jedno nie wyklucza drugiego ;] Myślę że zapowiadane na jesień dekodery z możliwością nagrywania to nie będzie nic innego jak dysk USB podłączany do tych dekoderów które Aster daje teraz. Jednak zapewne nie będzie możliwe podpięcie własnych dysków...
handlowiecupc napisał:Bo ten w UPC to aż 250 GB...
Niestety obawiam się, że USB jest do czego innego niż podłączenie dysku... wydaje mi się, że obecne dekodery to tylko odbiorniki - zresztą mają taki napis... Podobne dekodery Kaon dostarczył jakiej zagranicznej telewizji... nagrywarki były opisane PVR - ponadto dysk w środku -> http://web3.custompublish.com/getfi...spvepy/GETHDinnv.jpg?return=www.lydogbilde.notucz napisał:a w Aster bede mogl podlaczyc wlasny, ktory ma 1 TB k:
handlowiecupc napisał:Bo ten w UPC to aż 250 GB...
A w Aster można sobie kupić dekoder np. 750GB połączyć USB i nic Cię nie obchodzi.handlowiecupc napisał:Bo ten w UPC to aż 250 GB...
To że na pilocie jest taki przycisk to nie znaczy że można podłączyć dysk i korzystać z PVR... -> przeczytaj mój poprzedni post na poprzedniej stronie...Peek napisał:A w Aster można sobie kupić dekoder np. 750GB połączyć USB i nic Cię nie obchodzi.
PS: Dekoder nie ma dysku, ale wychodzi na to, ze ma funkcję PVR, więc chyba mozna podłączyc dysk.
mosca napisał:Skąd bierzecie informacje na temat możliwości podłączenia dysku twardego przez USB???? Jeżeli dekoder nie będzie miał opcji PVR to możecie o tym zapomnieć. To, że ma przycisk PVR to pewnie tylko dlatego, żeby przy ewentualnej wymianie dekodera zwykłego na PVR nie trzeba było również zwracać pilota
Peek napisał:PS: Dekoder nie ma dysku, ale wychodzi na to, ze ma funkcję PVR, więc chyba mozna podłączyc dysk.
handlowiecupc napisał:Fajnie, że to Ty zauważyłeś bo mi prawie nikt nie chciał tu wierzyć :krol:
k_luke napisał:Minął prawie rok i Aster wszedł pierwszy z netem do bloku - założyłem i w przeciągu tych ponad 6 lat - 2 niewielkie awarie (nie przekraczające godziny)...