k_luke napisał:Przed chwilą dzwoniłem do BOK - niestety w chwili obecnej brak ofert promocyjnych...).
Po cenie jaką liczysz za C+ HD wnioskuję że wymieniasz dekoder SD na HD... natomiast ja zamówiłem drugi... więc opłata za instalacje wynosi 149zł. Co do terminu nie upierałem się bo pewno zależy też od tego w jakim rejonie danego dnia wykonują instalacje.xye5 napisał:a ja wlasnie po rozmowie z bok instalacja na czwartek 29.05.2008
przy umowie na 12 miesiece instalacja dekodera 99
HDpack - 20 PLN
C+ HD - 6 PLN
dostep do uslug cyfrowych 15 PLN (bylo 10 na starym)
pozdrawiam
ravel napisał:Coś mi sie wydaję, że w przypadku UPC i Aster wygra ten operator który pierwszy wprowadzi EurosportHD lub Polsat SportHD przed Euro.
Dodają kabel HDMI w komplecie. Cholera za późno zadzwoniłem i pierwsza dostępna data instalacji to był 3 czerwiec ale w niekorzystnych godzinach, wiec mam umówionego montera na 4 czerwca.k_luke napisał:Zapomniałem tylko na infolinii zapytać czy dekodery dostarczają z kablem HDMI... ale pewnie niekoniecznie wiedzą to w BOK. Jeśli ktoś by dzwonił do nich to niech zapyta
k_luke napisał:Po cenie jaką liczysz za C+ HD wnioskuję że wymieniasz dekoder SD na HD...