Witam
Najprawdopodobniej jest to mój ostatni post w tym temacie. Po wielu miesiącach wyczekiwania na HD pomimo nadzieji muszę przyznać, że czas przestać się oszukiwac co do Astera. HD jakość super, ale co z tego skoro gdy codziennie włączam jeden z meczów euro na które tak czekałem wku...rzam się jakością obrazu. Co z tego, że jest 7 kanałów HD skoro cyfrowych jest o 30 mniej niż u innych sieci kablowych. Co z tego,że są wszystkie kanały które w cyfrze oglądam skoro Aster jest JEDYNĄ!!! siecią, która nie ma w swojej ofercie cyfrowej wszytskich kanałów znajdujących się w analogu. Co z tego, że kupiłem wysokiej jakości LCD...
Po długich chwilach rozmyslań nad głupotą działaczy Astera:
-Polsat sport...
-Gdy pytałem się czy będzie Eurosport 2 a oni mówią, że nie bedzie bo juz kiedyś był i były problemy:hmm:
Po długich słowotokach przekleństw cisnących się na usta pod Adresem Astera gdy oglądam Euro na Polsacie otwartym...
Z bólem i przykrością przyznaję:
handlowiecupc, ravel i inni, którzy przeniesli się do UPC lub są w nim od poczatku - Wygraliscie, UPC treścią programów w HD i cydrowych przebija Astera pod każdym względem. Nie wiem jak jest z awaryjnościa w UPC, ale przecież to nie są chyba jakieś kolosalne różnice. Wy oglądacie sobie mecze Euro w HD na Polsat Sport HD wówczas gdy jla ogądam to samo patrząc na pixele, które kaleczą mój telewozor...
Teraz gdy o tym pomysle kolejne przekleństwa cisną mi się na usta, więc skwituje całą wypowiedź jednym zdaniem:
Aster jest, był i zawsze bedzie z tyłu