pewie cos robią, np testują NG HD - podczas wizyty montera program pojawil mi sie na kanale 17tucz napisał:cos nam Aster zostaje w tyle za UPC...
Czyzby tak mocno sie skupili nad samym wdrozeniem HD, ze nie nadazaja za rynkiem :hmm:
pewie cos robią, np testują NG HD - podczas wizyty montera program pojawil mi sie na kanale 17tucz napisał:cos nam Aster zostaje w tyle za UPC...
Czyzby tak mocno sie skupili nad samym wdrozeniem HD, ze nie nadazaja za rynkiem :hmm:
A polsat Sport Extra lub HD gdzieś się nie pojawił?chill napisał:pewie cos robią, np testują NG HD - podczas wizyty montera program pojawil mi sie na kanale 17
Nie pojawił się i pewnie się nie pojawi do końca czerwca. Prędzej będzie w/w National Geographic.peek napisał:A polsat Sport Extra lub HD gdzieś się nie pojawił?
Aaaa! Widzisz, to twojego posta widziałem wcześniej. Ciekawe czemu nie mogłem go wczoraj znaleźć... ani chybi pomroczność jasna...packer napisał:Ja tak miałem wczoraj. Po podłączeniu drugiego zasilacza 12V okazało się, że sam dekoder działa bez zarzutu.
chill napisał:pewie cos robią, np testują NG HD - podczas wizyty montera program pojawil mi sie na kanale 17
tucz napisał:tez u mnie to zauwazylem podczas montazu. Fajnie jakby sie pojawil, aczkolwiek ja chcialbym, zeby Aster popracowal nad swoja oferta programow sportowych, bo ostatnio nedznie to wyglada, jak jest przerwa w ligach na C+ to nawet nie ma co ogladac
tucz napisał:no oczywiscie, ze beda na zywca, ale w zwyklym polsacie.
Na Eurosport beda sie pojawialy z jednodniowym opoznieniem i to w dosyc poznych godzinach wieczornych
Nicodem napisał:Czyli na HD nie ma szans. Tak myślałem. Ech ten Roland Garros (jakość!) mnie napalił na jakiś meczyk w HD.
Peek napisał:Ja osobiście teraz juz nie wiem na jaką rozdzielczość HD ustawiać, bo na Discovery HD gdy jest mało żróżnicowany obraz występuje taka jakby "kaszka" na 720p a na 1080i ten efekt jest zmniejszony.
chill napisał:Wczoraj na C+ Sport HD oglądałem powtórke Golden League z Oslo. Jakość bardzo dobra, choć do tenisa na Eurosporcie HD jakby odrobinę brakowało