nie mam nic takiego, dekoder PRV jak nie oglądam to w stand-bymilusass napisał:a masz cały czas włączony dekoder?...
milusass napisał:Stąd jeszcze pytanie o to czy podczas nagrywania dysk bardzo daje się we znaki?
Co to znaczy "nie dają rady"...? Czy Twój komputer też czasami nie daje rady? Jeśli oprogramowanie byłoby zawsze OK, to problemu by nie było...mataman napisał:Te dekodery nie są raczej jakies hiper super. Ja mam juz drugi, jak sie dowiedziałem od technika większośc problemów z zawieszkami bierze sie z owego grzebania przez aster. Ciągle zapodaja nowy soft i niektóre egzemplarze nie daja rady.
Ale ile dokładnie, całą korzyśc (750 zł -99 zł) czy proporcjonalnie?pafelek1 napisał:Aruh niestety mam dokładnie to samo (( muszisz oddac kase za te "korzyści"
O ile dobrze kojarzę UOKiK wypowiadał się o podobnych korzyściach w przypadku operatorów komórkowych i stanęło na tym, że mogą żądać kasy tylko za niewykorzystany okres. Odnoszę wrażenie, że tak też powinno być w przypadku dzierżawy dekodera w Aster.pafelek1 napisał:Dziś dwa razy rozmawiałem z konsultantami Aster niestety poinformowali mnie ze cała korzyść ((( minus to co wpłaciłem przy instalacji czyli te 99 zł.
aruh napisał:Mam pytanie do osób, które w ostatnim czasie przedłużały umowę: jakie warunki dostaliście?
Sewer78 napisał:Jesli chodzi o nowe kanały HD to nie wiem czy ASTER cos doda - na chwile obecną oferta HD w ASTER jest i tak najwieksza na rynku , dodatkowo HD srednio sie sprzedaje wiec sami rozumiecie