No o prawdziwym zestawie kina domowego bez takiego rozwiązania to chyba mowy nie ma.
Juz nie przesadzaj.
No o prawdziwym zestawie kina domowego bez takiego rozwiązania to chyba mowy nie ma.
No mam przecież amplituner z najwyższej półki. Odpowiednik dzisiejszych konstrukcji za ponad 10tzł.Juz nie przesadzaj.
No mam przecież amplituner z najwyższej półki. Odpowiednik dzisiejszych konstrukcji za ponad 10tzł.
I wiem jak to gra.
Tak. Taki mam.Masz na mysli Onkyo 905?
Dziwna sprawa, w chwili gdy przycisk "power amp direct..." na wzmacniaczu jest nie wciśnięty, to powinien pracować tylko sam wzmacniacz....filmy ze ścieżką 5.1 śmigają bez problemu przy w/w połączeniu bez względu czy na froncie wzmaka świeci się "Power Direct"czy nie, choć wszędzie pisze że powinien być załączony.
Jakie masz wpięte źródło do wzmacniacza?Jednak gdy chce posłuchać samego wzmaka muszę wypiąć kable z gniazd wzmaka "Power Amp Direct" i spiąć je zworami z pre out (wzmaka) i wtedy dopiero mam stereo, z opisu instrukcji wynika, że wystarczyło by tylko wyłączyć "Power Amp Direct" i stereo powinno być.