W sensie z firmą skalibruj.tv? czy z Philipsem?A kontaktowałeś się z firmą i opisałeś sytuację?
Oni robili mój telewizor i wszystko jest OK.
W sensie z firmą skalibruj.tv? czy z Philipsem?A kontaktowałeś się z firmą i opisałeś sytuację?
Oni robili mój telewizor i wszystko jest OK.
końcówka tamtego roku, szczerze drugi raz bym nie kupił miałem wcześniej LG i byłem o wiele bardziej zadowolony.Dawno go kupiłeś. Ja czekam aż będzie promocja na philipsa 819 ale szczerze boję się że będzie podobnie jak u ciebie
końcówka tamtego roku, szczerze drugi raz bym nie kupił miałem wcześniej LG i byłem o wiele bardziej zadowolony.
poziom czerni mam 50 (gamma 4), punkt bieli mam własnePodaj ustawienia punktu bieli i poziomu czerni - tutaj leży problem nawet w trybie filmmaker.
Super trochę pomogło, chociaż rozbłyski dalej są, ale wydaje mi się że jak zwiększenie jasności dam wyłączone to obraz mocno ściemnia i ciemnych detali nie widać,Sprobuj- gamma na 0,
czerwony 119
zielony 108
niebieski 78
nasycenie kolorów 51
dla SDR włączona szeroka gamma kolorów, redukcja szumów minimum,redukcja zniekształceń maksimum.Dla SDR kontrast oled 50, zwiększenie jasności wyłączone poziom video 100.
Sprawdź ręcznie dostępne aktualizacje ,nawet jeżeli masz włączoną aktualizacje automatyczna.
Ale to mówisz dodatkowo oprócz tego co wcześniej podałeś?Zwiększenie ostrości wyłączone dla SDR dla HDR- ów włączone na maksimum.