To ciekawe skąd masz obraz. Chyba, że jesteś "mega zadowolony" z oglądania czarnego ekranu...zauwazyłem,ze podsietlenie led nie działa?
Przecież rogach ekranu nie będzie obrazu i będzie jakby czarna obramówka o grubości centymetra.Witam,
Nie wiem czy ktos miał juz ten problem?
dzisiaj nabyłem ten telewizor i byłem mega zadowolony do momentu az zauwazyłem,ze podsietlenie led nie działa?
Czy to trzeba jakos specjalnie właczyc?u mnie jest czarna ramka...
i nic z tych diod sie nie wydobywa:/
u mnie jest czarna ramka...
i nic z tych diod sie nie wydobywa
Skromniejszy model LM640S działa w trybie N (ok. 130 Mb) zarówno w 2.4 GHz jak i 5 GHz. Testowany materiał 3D działał płynnie, zaznaczam że miał "podły" dźwięk stereo (patrz pliki by YIFY).Może trochę odbiegam od tematu, ale zależy mi na takiej informacji jak się sprawuje wbudowana karta WiFi w modelach tej serii (LM660/LM670/LM760/LM765), czy pracuje w trybie N (zakładając, że łączymy się z AP`kiem obsługującym ten tryb) czy co najwyżej B/G, jak z transmisją materiału FHD 3D poprzez DLNA itp.?
Jeszcze pytanie o do posiadaczy modelu 47LM765S o clouding i banding czy ogólnie podświetlenie matrycy... wiem z Waszych wypowiedzi na tym forum i wielu testów, że to trochę jak loteria, ale jak na razie w odniesieniu do tego modelu nie słyszałem zbytnio krytycznych opinii użytkowników dotyczących tego efektu (głównie dotyczyło to modelu 47LM660S i 47LM670S), może do tych modeli LG daje jakieś lepsze matryce (w końcu mają pracować z wyższą częstotliwością odświeżania 800 a faktycznie to 200Hz)? Jak jest z tym u Was?
Czesc,
Chciałbym się was poradzic w sprawie połaczenia 640s (pisze tutaj zeby nie zakladc zupelnie nowego tematu) z zestawem kina domowego Samsunga HT-E4550 który tez jest wyposazony w smart tv. Poprzez takie polaczenie mialbym dostep do smart Samsunga (tvnplayer) i LG z telewizora. Czy ktos z was spotkał sie z takim połączeniem. Uważacie że to dobry pomysl czy moze sie nie wyglypic i kupic poprostu kino od LG ?
Pozdrawiam
Robert.
No a jaki problem, jeżeli masz Samsunga podłączonego do neta to luzik śmigasz jak po stoku![]()
Dzięki,
Bardziej chodziło mi o odpowiedz czy ktos z was - korzysta z takiego rozwiązania - widział takie polaczenie - czy nie ma z tym problemow ?