Adamson_PL_
New member
No nie! jeżeli ma 670 (bo tu jest nowe dostępne)to pobierze, natomiast przy 660 musi z pena załadować bo na stronie dla swojego tv-ka nie ma uaktualnienia.
Jednak na liście wspieranych modeli 660S nie występuje
No nie! jeżeli ma 670 (bo tu jest nowe dostępne)to pobierze, natomiast przy 660 musi z pena załadować bo na stronie dla swojego tv-ka nie ma uaktualnienia.
Jednak na liście wspieranych modeli 660S nie występuje
I tutaj mamy przykład, że 660 od 670 nie różni się oprogramowaniem bo:z 660 wgrasz oprogramowanie do 670 i na odwrót, twój tv jednoznacznie wykryje zgodne oprogramowanie co potwierdza, że LG błędnie informuje w załączniku o braku kompatybilności 660, natomiast z modeli wyższych już nie.
LG ma bajzel na swojej stronie - 660S wg strony nie ma żadnego udpate'u
Wkurzający jest zresztą sam fakt że nie ma listy poprawek/zmian do nowego firmware.
Może ktoś sprawdzić czy jest już dla Polski wsparcie HbbTv? Ja mam przestawiony kraj na Niemcy i nie chce mi się dostrajać od nowa programów żeby to sprawdzić . Z góry dziękuję za info.
Pamiętajcie że HbbTv jest aktywne tylko przy DVB-T.
Mam od piątku 55LM670S i mogę powiedzieć tylko jedno - jestem załamany może nie tyle czernią, co nierównomiernością podświetlenia matrycy. Przejrzałem cały ten wątek i inne miejsca w poszukiwaniu opinii osób, które miałyby ten sam problem, ale widzę takich głosów. Zastanawiam się więc, czy to ja tak źle trafiłem z matrycą, czy problem tkwi w innym spojrzeniu na temat. Jak to więc wygląda z mojego punktu widzenia?6. jak w końcu z tą czernią jest clouding?
testował ktoś skypa na tym telewizorze?
Wszystko gra do momentu, gdy za oknem zaczyna się ściemniać, bo sedno sprawy leży w wieczornym oglądaniu filmów. Gdy na ekranie pojawiają się ciemne sekwencje, a w pokoju gaśnie światło, na ekranie pojawia się mix szarości i jasnych plam. Wygląda to tak, jakby ktoś bez ładu i składu porozmieszczał na obwodzie matrycy w przypadkowych odległościach ledowe latarki.