45nm procesory w PlayStation 3

beamer

Banned
Pewnie wpisałeś sobie w wyszukiwarce Google: "PS3 za drogie".

Wyskoczyło 345674 trafień.

Następnie pokopiowałeś 10 znalezionych linków "z brzegu", po angielsku, do tej "wiedzy" i zrobiłeś z tego posta z rodzaju "PS3=porażka" "Sony złeeeee" etc..

Naprawdę się napracowałeś. Widzę u Ciebie zapał godny FANBOYA Xbox'a 360 :rolleyes:

beamer

Banned
Carbon czy mógłbyś skończyć ze sztuczkami polegającycmi na kasowaniu swojego ostatniego posta: "Jak widzimy argumentacja jest Twoją mocna stroną :rolleyes:
?"

Łamiesz regulamin forum.

beamer

Banned
Przestań kasować swój ostatni post. Łamiesz porządek na forum.

Nie zamierzam Ciebie oczerniac tylko polemizować z Twoją idiotyczną tezą zawartą w poście. A tego regulamin nie zabrania.

Carbon_

New member
Bez reklam
beamer, jak widzimy argumentacja jest Twoją mocna stroną :rolleyes:

Jedyną osobą, która łamie regulamin jesteś Ty. Oczerniając innych.

Masta, niby co pisze? "Jak widzimy argumentacja jest Twoją mocna stroną" wystarczy raz napisać, a tamten ciągle swoje.

Ostatnia edycja:

beamer

Banned
Carbon_ napisał:
Masta, niby co pisze? "Jak widzimy argumentacja jest Twoją mocna stroną" wystarczy raz napisać, a tamten ciągle swoje.

Cwaniaczysz. Po raz trzweci proszę Ciebie: przestań kasować swój ostatni post!. Zacznij polemizować albo sobie idź spać. Napisałeś bzdury to teraz ich broń.

Napisaleś 5-6 razy to samo a potem złośliwie to kasujesz!

Rozrabiasz i się doigrasz za łamanie regulaminu forum!

Ostatnia edycja:

Carbon_

New member
Bez reklam
Aż tak nisko upadłeś? Brak wiedzy i argumentów nie pozwala podjąć Ci polemiki poza oczernianiem innych? Poczekam na reakcje moderatora.

beamer

Banned
Napisałem polemikę, a ty kasujesz swoje posty i próbujesz zrobić ze mnie idiotę. Bierzesz odpowiedzialność za swoje teksty na tym forum. Jeżeli je zamieszczasz to musisz pogodzić się z polemiką.

Masta też już Ci zwrócił uwagę, żebyś się zachowywał!

Po raz czwarty: PRZESTAŃ KASOWAĆ SWOJE POSTY!!!

Głupią zabawę sobie znalazłeś. Nie można tego robić.

Ostatnia edycja:

Carbon_

New member
Bez reklam
Nie kasuję swoich postów tylko skasowałem post: "jak widzimy argumentacja jest Twoją mocna stroną". Zrobiłem to dlatego, że mimo iż jest to jedyna sensowna reakcja na twoje żałosne oszczerstwa (zgłoszone do moderatora) to jednak to ciągle offtop. Podobnie jak cała masa późniejszych Twoich celowych oszczerstw i pomówień (jaką konsolę posiadam, co lubię itp). Poprzez twoje insynuacje wywołane brakiem wiedzy i argumentów spadłeś na samo dno.

beamer

Banned
Dobrze wiesz co na rozrabialeś. Nie tłumacz się głupio, bo skasowałeś ten tekst nie raz, nie dwa i nie trzy razy...

Zrobiłeś sobie głupią rozrywkę z tego i chciałeś mi dokuczyć.

NAROZRABIAŁEŚ.

Ja chcę polemizować. Ty kasujesz posty. Myślisz że to zabawne??? Nieładnie.

Co ma wspólnego dyskusja o plotkach nt. kosztów produkcji PS3 z rzekomym "oczernianiem" Carbona? Lepiej Carbon przyznaj publicznie, że lubisz Xbox'a i będzie wszystko jasne oraz będzie się łatwiej dyskutować.

Ostatnia edycja:

Carbon_

New member
Bez reklam
Chodź byś nie wiem jak się starał to i tak nie jesteś w stanie mnie sprowokować kolego :)

Dokształć się bo masz braki w wiedzy i problemy z argumentowaniem czegokolwiek. Być może kiedyś będziesz w stanie napisać taki tekst jak mój, którego mi tak zazdrościsz :)

Ostatnia edycja:

beamer

Banned
Carbon_ napisał:
Być może kiedyś będziesz w stanie napisać taki tekst jak mój, którego mi tak zazdrościsz :)
Pzdr

Taaaa, Mickiewicz się znalazł.

Dałeś taki popis swojej małej śmiesznej złośliwości (kasując posty), że na prawdę nie mam czego Ci w tej chwili zazdrościć na tym forum. Wydajesz się być kompletnie niepoważny.

Dyskutuj na temat, czy też chcesz żebyśmy piali z zachwytu nad twoim "TAAAAKIM TEKSTEM".

Ostatnia edycja:

Carbon_

New member
Bez reklam
Każdy widzi jaką demagogię tutaj stosujesz probując zastąpić nią swój naprawdę niski poziom merytoryczny oraz kulturalny.

Uwierz, że chociaż nie jesteś wymagającym przeciwnikiem, mam satysfakcję z tego, że rozłożyłem Cię kompletnie na łopatki w dyskutowanej sprawie. Myślałem, że będziesz w stanie podać chociaż jeden rzeczowy kontrargument a nie własne "widzimisie", no ale jak widać się pomyliłem :rolleyes:

Jak to mówią, mądrzejszy musi ustąpić, co też czynię kolego..

Pzdr

beamer

Banned
Redundator, proszę napisz coś merytorycznego, bo inaczej Carbon sobie nie pójdzie. Koleś żeruje na pyskówce.

Jak się zacznie gadka na temat, to Carbon pójdzie spać.

Carbon_

New member
Bez reklam
beamer napisał:
Koleś żeruje na pyskówce.
Proszę jakiegoś moderatora o prześledzenie wątku i uspokojenie osoby która faktycznie to robi. Zachowanie tej osoby tylko psuje to forum. Zresztą nie pierwszy już raz. To recydywista.

beamer

Banned
Carbon, a ja Błagam Cię o:

1) nie wysyłanie (spamowanie) wiadomości na moja skrzynkę, wysłałeś już ich dosyć
2) odczepienie się od moje osoby
3) merytoryczna dyskusję na temat

Jesteś wyjątkowo złośliwym człowiekiem, czego akurat Ci nie zazdrościmy.

Carbon_

New member
Bez reklam
Merytoryczna dyskusja to moje drugie imię :)

A Ty wyraźnie masz kłopoty z rozumieniem słowa pisanego. Szacunki pochodzą ze startu konsoli. Jeśli dwie niezależne firmy oceniają koszty na podobnym poziomie, to ma to większą wartość niż twoje mokre sny. Do reszty tekstu już nie byłeś w stanie się odnieść. Norma w Twoim wykonaniu.

ps_user

New member
Bez reklam
Carbon_ napisał:
Chodź byś nie wiem jak się starał to i tak nie jesteś w stanie mnie sprowokować kolego :)

Dokształć się bo masz braki w wiedzy i problemy z argumentowaniem czegokolwiek.
Nieprawda.

Edit:
Zacytowalem obydwa zdania, wiec obydwa nieprawda.

Ostatnia edycja:
Do góry