Witam
A gdzie mam ustawić obraz dla media playera? Podczas filmów USB, ustawienia obrazu nie są aktywne. Czy to te same ustawienia co dla TV?
Podczas oglądania filmu z USB ustawienia masz dostępne pod przyciskiem QUICK na pilocie.
Witam
A gdzie mam ustawić obraz dla media playera? Podczas filmów USB, ustawienia obrazu nie są aktywne. Czy to te same ustawienia co dla TV?
Dzięki, pomogłomethodini napisał:Podczas oglądania filmu z USB ustawienia masz dostępne pod przyciskiem QUICK
Przeczytaj stronę 74 elektronicznej wersji instrukcji.Nie wchodziłem do Toshiba Places przez 5 dni. Gdy chcę tam teraz wejść musze wpisać PIN ( za każdym razem gdy włączę telewizor).
. Gdy chcę tam teraz wejść musze wpisać PIN ( za każdym razem gdy włączę telewizor). Czy ktoś spotkał się z taką sytuacją?
Pozdrawiam
Witaj ze swojej strony mogę powiedzieć że zakupiona w LIDL klawiatura i mysz firmy silvercast działa w tym modelu bez problemu. Oba urządzenia połączone są na jednym nano odbiorniku wpiętym do TV.Witam serdecznie wszystkich userów tego forum.
3. Obsługa toshiba places z pilota to udręka. Zastanawiam się czy z TV działać będzie malutka klawiatura bezprzewodowa - ta sprzedawana w komplecie z Cabletech ANDROID DONGLE? Ktoś to już testował z tym TV?
Tomek
Dziękuję za odp. Interesuje mnie jednak by to była mała klawiaturka wielkości smartphona. Ta z lidla jak duża jest? Niestety toshiba nie wspiera symbiana więc nie mogę obsługiwać tv z mojej nokii.Witaj ze swojej strony mogę powiedzieć że zakupiona w LIDL klawiatura i mysz firmy silvercast działa w tym modelu bez problemu. Oba urządzenia połączone są na jednym nano odbiorniku wpiętym do TV.
Dzięki za test, ale wg instrukcji to wygląda tak:Ja jak wyłączam tv to mam pomarańczowa diode