Witam. Jeżeli Ktoś z kolegów ma zaproszenie na HDBits bądź Bit-Hdtv to bardzo proszę o przesłanie na adres izbiss@wp.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich izbiss
izbiss napisał:Witam. Jeżeli Ktoś z kolegów ma zaproszenie na HDBits bądź Bit-Hdtv to bardzo proszę o przesłanie na adres izbiss@wp.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich izbiss
Poszło na hdbits.orgneox napisał:Jesli ktos ma na zbyciu zaproszenia na HDBits lub Bit-Hdtv to z mila checia je przyjme
Jakby co to slac na neox1980@wp.pl
Jeżeli bedą jakieś problemy to zagadaj do mnie na privneox napisał:Dzieki za szybka odpowiedz ale....nic na skrzynce nie mamw spamie tez nie ma
![]()
tomex999 napisał:Bozydar jak masz te zaproszenie na bit-hdtv na zbyciu to chetnie je przyjme![]()
filcek napisał:również uprzejmie prosze o zaproszenie bo żadne do mnie nie doszło
pliss gierszu@gmail.com
Widocznie na to konto juz nie dojdzie. nie mozna wyslac zaproszen kilka razy na to konto. jezeli nie doszlo to pewnie provider blokuje te maileizbiss napisał:Witam. eiouy dzięki za dobre serce ale zaproszenie nie dotarło. Skrzynka pusta, także spam. Proszę jeszcze raz. Z góry dziękuję
kotoman napisał:Mam do rozdania 10 zaproszeń na hdbits.org i chętnie przyjmę jedno zaproszenie na bit-hdtv.comProszę na kotoman@interia.eu