warzywo byłoby oryginalneJak to jakiś denon![]()

warzywo byłoby oryginalneJak to jakiś denon![]()
Odwrotnie, byłoby to moim zdaniem już zbyt żywiołowe połączenie, aczkolwiek 50 brzmi nieco skromniej niż 100![]()
Nie wiem czy takie porównanie znajdziesz. Miałem okazję słuchać obu w bezpośrednim porównaniu i jednak 100 jest słyszalnie mocniejsza, ma to odzwierciedlenie w cenie, jest zwyczajnie - lepsza. Jednak 50-tka też jest super, ma oczywiście ten sam charakter brzemienia, lecz jakby wszystkiego było tam mniej vs 100. W Poznaniu masz super salony, na pewno znajdziesz coś w swoich okolicach.a możesz coś więcej napisać? czytałem o obu wzmacniaczach ale nigdzie nie mogłem znaleźć bezpośredniego ich porównania![]()
Najłatwiej fronty zmuenić, Z7 sprzedać i troszkę dołożyć i mieć O6, set od tego samego producenta, dźwięk nie będzie się różnił w KD a poprawę w stereo odczujesz.Dzięki za wszelkie rady. Daliście do zrozumienia dobitnie, że w pierwszej kolejności trzeba zmienić kolumny i tak zrobię. Najłatwiej wg. Waszych wskazówek byłoby wymienić Zansory na Opticony 6 bo resztę setu mógłbym pozostawić (chociaż Opticony tak bardzo mi się nie podobają, ale tak bardzo). Chcę jednak tym razem wybrać bardziej świadomie niż poprzednim razem i przesłucham tyle ile się da nie kierując się żadnymi poleceniami.
Nasze Żony już od dawna dziwnie na nas patrzą a poza tym jeśli chodzi o sprzęt audio video to Je już chyba nic nie zdziwiCiekawe co na to żona autora?
Wiem ze masz na myśli na chwile dla sprawdzenia, ale i tak pewno będzie na niego dziwnie patrzeć![]()