Czyli mówisz, że jak w końcu przytulisz te R-ki to od bidy bez zmiany elektroniki mogą grać?
Mogą, dzisiaj zresztą z Krzyśkiem dokładnie to samo stwierdziliśmy na temat ich połaczenia z Marantzem- jest naprawdę dobrze, ale też mamy świadomość, że mogłoby być lepiej, więc dobra baza w postaci kolumn, a jak kiedyś wpadnie nadprogramowa kasa, to zawsze można myśleć o poprawie. Jednym słowem życie
Obstawiam, ze R-ki będą na bank

z resztą dziś potwierdziły swoją przewagę
Nic dodać nic ująć.
Panowie naskrobcie coś więcej na temat tego odsluchu...
R-ki pokazały klasę, było słychać ich wyższość w każdej nucie, w każdym zakresie, niesamowita separacja dżwięków, przestrzeń.
Klasa i kultura nieosiągalna dla Venere.
Jak puściliśmy Korna i podbięty był Arcam A39, to bas czuć było na nerach, klacie i plecach, ale nie był to bas z tych dudniących, a po prostu czuć było jego potęgę i soczystość, zresztą też przy Kornie, gdzie było tyle "chaosu" w dźwięku, bez problemu można było usłyszeć każdy instrument, każdy dźwięk z osobna i poczuć jak te dźwięki tworzą spójną przestrzeń.
Dokładnie! Umówili się beze mnie
Takie Towarzystwo... i zacny sprzęt.
Wiedziałem, że
Henrique wybierze literkę "R"

Następny odsłuch w Krakowie i meta u mnie?
W towarzystwie zupełnie inaczej się słucha nowości

Pozdrawiam!
Dzisiaj o Tobie z Krzychem rozmawialiśmy i stwierdziliśmy, że z takim Herbatnikiem jak Ty to idziemy w ciemno, tak więc możesz się spodziewać