Ale Centralna jest duża czy Centralny?U mnie kolumna centralna cały czas dobrze pracuje bo jest duża. ..hi hi
Ale Centralna jest duża czy Centralny?![]()
a ja myślałem, że końcówka mocy...![]()
Bronze to następca BX, Silver to wyższa seria![]()
Nie kumamoraz silver czyli , że sluchalem tez silver - bron boze nastepca bx![]()
Nie kumam
BX- stara seria -> Bronze nowa seria
Sliver to seria wyżej, nie sugeruj się wyglądem![]()
U mnie Tannoye dostały panele z tyłu i bass trapy w rogu
![]()
Poprawa basu, sceny, ilość detali - jeszcze przyjemniej się słucha XT 8F
Choć musze przyznać że po odsłuchach z Heglem mam audio-kaca że mój wzmak za cienki żeby z nich wycisnąć więcejchoć obiektywnie gra bardzo ładnie ale ta świadomość że może być dużo lepiej jest nie do zniesienia
![]()
Ciezko jest zaadoptowac pokoj mieszkalny pod hifi. Przeciez jest tylko kiepskim fotografem bo do zdjecia mozna zabrac kwiatki i tak je zrobic ze wszystko bedzie piknie i równo. Ale tu chodzi przeciez o przyjemnosc ze sluchania muzyki. U mnie tez nie wszystko jest idealne poprostu sa ograniczeniaTo wygląda jak w jakimś lombardzie... Sory ale mając to co masz na podłodze i w sprzęcie a na ścienie krzywe coś co wygląda jak gąbka z wersalki, nierównomiernie położona, to moim zdaniem jest strasznie niechlujnie zrobione, na siłe,na sztuke, aby było że są jakieś basstrapy... Dla mnie to nie jest audiofil/meloman ( nie imiennie) tylko niechlujnie/obskurne. A te kwiatki?? Ludzie czy mając taki sprzęt nie macie gustu ci jest w koło?? Bo ja tu czegoś nie rozumiem...
Taki mercedes s600 w nieotynkowanym garażu, zamiast kafli...goła cegła kładziona przez stefana po skrzynce wódki...
Nie jeden zadowolił by sie tym, ale jakiś ład i porządek...
Armani i Rempil weźcie ku*wa dajcie te galerie bo ludzie nie wiedzą co robić z nadmiarem gotówki.....