Zmiana frontów..na początek :)

Caparzo

New member
Bez reklam
Ale Centralna jest duża czy Centralny? :p

Jakie tory... Taka stacja :p

latest

a ja myślałem, że końcówka mocy...:(

To jest przed spaniem już, przy stereo :p
Ale fronty w swoim kinie też bym zmienił :p

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Czy mozemy pozostac w domenie cyfrowej?
Prosze nie schodzciee na analog, przed 23.

Ps
Wczesniej bede zajety ;)

Ostatnia edycja:

TomekOp

Member
U mnie Tannoye dostały panele z tyłu i bass trapy w rogu

Poprawa basu, sceny, ilość detali - jeszcze przyjemniej się słucha XT 8F

Choć musze przyznać że po odsłuchach z Heglem mam audio-kaca że mój wzmak za cienki żeby z nich wycisnąć więcej ;) choć obiektywnie gra bardzo ładnie ale ta świadomość że może być dużo lepiej jest nie do zniesienia :lol:

Jak masz możliwość to ja bym zostawił jedną pułapke pod telewizorem, a dwie po obu stronach przy pierwszych odbiciach. Wtedy na jakości basu nie powinieneś nic stracić, a dźwięk barwa instrumentów przede wszystkim i scena jeszcze bardziej się poprawi.

rafa@rafa

Active member
Bez reklam
Po lewej już jest panel na ścianie za zasłoną. Po prawej nie ma odbicia bo to otwarta przestrzeń kuchni.

Caparzo

New member
Bez reklam
To wygląda jak w jakimś lombardzie... Sory ale mając to co masz na podłodze i w sprzęcie a na ścienie krzywe coś co wygląda jak gąbka z wersalki, nierównomiernie położona, to moim zdaniem jest strasznie niechlujnie zrobione, na siłe,na sztuke, aby było że są jakieś basstrapy... Dla mnie to nie jest audiofil/meloman ( nie imiennie) tylko niechlujnie/obskurne. A te kwiatki?? Ludzie czy mając taki sprzęt nie macie gustu ci jest w koło?? Bo ja tu czegoś nie rozumiem...

Taki mercedes s600 w nieotynkowanym garażu, zamiast kafli...goła cegła kładziona przez stefana po skrzynce wódki...
Nie jeden zadowolił by sie tym, ale jakiś ład i porządek...

Armani i Rempil weźcie ku*wa dajcie te galerie bo ludzie nie wiedzą co robić z nadmiarem gotówki.....

TomekOp

Member
To wygląda jak w jakimś lombardzie... Sory ale mając to co masz na podłodze i w sprzęcie a na ścienie krzywe coś co wygląda jak gąbka z wersalki, nierównomiernie położona, to moim zdaniem jest strasznie niechlujnie zrobione, na siłe,na sztuke, aby było że są jakieś basstrapy... Dla mnie to nie jest audiofil/meloman ( nie imiennie) tylko niechlujnie/obskurne. A te kwiatki?? Ludzie czy mając taki sprzęt nie macie gustu ci jest w koło?? Bo ja tu czegoś nie rozumiem...

Taki mercedes s600 w nieotynkowanym garażu, zamiast kafli...goła cegła kładziona przez stefana po skrzynce wódki...
Nie jeden zadowolił by sie tym, ale jakiś ład i porządek...

Armani i Rempil weźcie ku*wa dajcie te galerie bo ludzie nie wiedzą co robić z nadmiarem gotówki.....
Ciezko jest zaadoptowac pokoj mieszkalny pod hifi. Przeciez jest tylko kiepskim fotografem bo do zdjecia mozna zabrac kwiatki i tak je zrobic ze wszystko bedzie piknie i równo. Ale tu chodzi przeciez o przyjemnosc ze sluchania muzyki. U mnie tez nie wszystko jest idealne poprostu sa ograniczenia
Czasami trzeba wybrać albo wszystko rowno pod pokoj albo pod kolumny.

Ostatnia edycja:

Henry

Active member
Bez reklam
Caparzo, nie wiem czy pamiętasz, ale Rafa na wynajmowanym, więc dlatego to wygląda tak, a nie inaczej, zresztą kiedyś wspominał, że nie ma sensu inwestować w tę chatę, bo to etap przejściowy ;)

Caparzo

New member
Bez reklam
Ale powinno cieszyć oko i ucho. A to nie forum amatorskie tylko poważne i mając takie cacka w domu powinno sie podchodzić na poważnie a nie dla jaj ;P pomimo że chata wynajęta, przejściowa itd.

Do góry