Ja mam RelaxyKrzysiu...ładne laczki , na gołą stópkę , czy żółte skarpetki ?:krol:
Ja w takich śmigam, są super na każdą okazję i szacun na dzielni...![]()
![]()
Braciak w takich śmiga.![]()
![]()

Ostatnia edycja:
Ja mam RelaxyKrzysiu...ładne laczki , na gołą stópkę , czy żółte skarpetki ?:krol:
Ja w takich śmigam, są super na każdą okazję i szacun na dzielni...![]()
![]()
Braciak w takich śmiga.![]()
![]()
Nie śmiej się, bo reaktywowane Relaksy znajdziesz dziś w ofercie: relaksJa mam Relaxy![]()
Kogoś zdrowo popierdzieliło z tymi cenami.
Co za czasy, żeby trampki kosztowały 300zł.
Nie wiem z kogo się mam się bardziej śmiać, z tych co ustalali plan biznesowy i ceny, czy z tych co kupują po tyle.
Mam Chinole od kilku miesiecy i jak narazie miod-malina...k:
Lubia sie wygrzac w poranno-wieczornej ,elektryczno-pradowej kapieli by uwydatniac codzienna, coraz wieksza dawka wschodzacego w nich basu...
Z moim Marantzem-POEZJA!!!
Jeśli ktoś szuka dobrych kolumn w dobrej cenie, to pojawiła się ostatnia partia Ikonów.
Myślę, że w tej cenie za długo w salonach nie postoją
https://www.salonydenon.pl/pl/MM/Marki/DALI/IKON_MK2/IKON_6_MK2
super promo z tego linka: 5999 przekreślone na 6999 złSporo par na dzień dobry pozamawiały salony denka, więc pewnie w stacjonarnych będą stały.
Jeśli ktoś jest zainteresowany, to można podzwonić, aż tak dużo ich nie ma
Pamiętam, że na Kraków/ Katowice zamówili kilkanaście par, to samo Poznań i Wrocław.
edit. czyli już wystawili
Zestaw Denon AVR-X3200W Dali Ikon 6 Mk II Kraków ! (6067418990) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Rano to byłosuper promo z tego linka: 5999 przekreślone na 6999 zł![]()
super promo z tego linka: 5999 przekreślone na 6999 zł![]()
Niestety już nie maBardzo ładne. Teraz mają Kef-y R700 też w białym lakierze w komisie. Chyba musisz się Henry pofatygować.![]()