Zmiana frontów..na początek :)

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Krzysiu...ładne laczki , na gołą stópkę , czy żółte skarpetki ? :lol::D:krol::twisted::mrgreen:;)
Ja w takich śmigam, są super na każdą okazję i szacun na dzielni... :p :D
Braciak w takich śmiga. :mrgreen: ;)
Ja mam Relaxy :D
1258460343_by_Sawyer815_600.jpg

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Kogoś zdrowo popierdzieliło z tymi cenami.
Co za czasy, żeby trampki kosztowały 300zł.
Nie wiem z kogo się mam się bardziej śmiać, z tych co ustalali plan biznesowy i ceny, czy z tych co kupują po tyle.
To chyba takie same ofiary mody, jak te laseczki w miniówkach, rajtkach i... trampkach.

vectra1

Member
Bez reklam
Kogoś zdrowo popierdzieliło z tymi cenami.
Co za czasy, żeby trampki kosztowały 300zł.
Nie wiem z kogo się mam się bardziej śmiać, z tych co ustalali plan biznesowy i ceny, czy z tych co kupują po tyle.

Armanig są modele Conversa po 400-450 zł i o dziwo się sprzedają.
Dla mnie to zawsze będzie trampek o trzy razy mniejszej wartości.
Kiedyś od kuchni miałem styczność z butami Lacoste - lepsze modele po 399-450 zł.
W momencie kiedy sklep robił promocję 20-30% sprzedawały się bułki w biedronce.
Najśmieszniejsze, że cena zakupu oscylowała w granicach 60-80 zł za parę, ale klient miał wrażenie, że robi deal życia :)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Tak jak wiem, że są, ale teraz na topie są buty Kajne Westa czy jak mu tam i poniższy film to nie żart ;)

[youtube]wc2Vx82ln-E[/youtube]

Sorry za zaśmiecanie, no, ale nie można przejść obok tego obojętne :D

TomekOp

Member
Mam Chinole od kilku miesiecy i jak narazie miod-malina...:eek:k:

Lubia sie wygrzac w poranno-wieczornej ,elektryczno-pradowej kapieli by uwydatniac codzienna, coraz wieksza dawka wschodzacego w nich basu...

Z moim Marantzem-POEZJA!!!

Danyjal9 możesz napisac coś wiecej o tych kolumnach? Kupiłeś je po odsłuchach? Nowe grały już ładnie czy dopiero po jakimś czasie? Słuchasz ich tylko na amplitunerze? Jak się sprawdzają w kinie?

Masz je już jakiś czas. Wiem, że aby dobrze zagrały potrzeba im prądu i wygrzania, wiec nie wiem czy odsłuch jakikolwiek w salonie ma sens bo nie wiadomo jaki model dostaniemy...

Czytałem recenzje kolesia, który testował 3.0 w różnych pomieszczeniach z różnym sprzętem przez dłuższy czas. I napisał, że w małym pomieszczeniu z odpowiednią elektroniką grają tak, że nie chce się z pokoju wychodzić... ;)

Z tego co wyczytałem to należy je ustawić odpowiednio również w pionie aby dobrze zagrały.

Z opinii na zagranicznych forach piszą, że nie ważne, że produkowane w Chinach. Maja dobrą kontrolę podczas produkcji, a te które trafiają do UK (nie wiem jak z innymi krajami) wracają do Italii w celu końcowego sprawdzenia...

Może to im się nie opłacało w sumie to duże koszta finansowe aby nie stracić na renomie.

Ostatnia edycja:

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Sporo par na dzień dobry pozamawiały salony denka, więc pewnie w stacjonarnych będą stały.
Jeśli ktoś jest zainteresowany, to można podzwonić, aż tak dużo ich nie ma ;)
Pamiętam, że na Kraków/ Katowice zamówili kilkanaście par, to samo Poznań i Wrocław.

edit. czyli już wystawili ;)
Zestaw Denon AVR-X3200W Dali Ikon 6 Mk II Kraków ! (6067418990) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
super promo z tego linka: 5999 przekreślone na 6999 zł :D

vectra1

Member
Bez reklam
Ostatnia edycja:

rabit

Active member
Bez reklam
Wczoraj pojechałem po ekran do projektora i nadarzyła się okazja posłuchać Kef R700. Nie jest to mój styl grania. Słuchałem tego z Heglem 80. Później Focal Aria 926 i to chyba będzie mój zestaw kolumn. Na Heglu zagrały z fajną sceną, ale jak dla mnie za grzecznie. Po przełączeniu na Primare I22, było ciekawiej, z większą ilością detali, lecz nie było sceny. Muzyka płynęła z głośników i nic się nie działo wokół nich. Ostatecznie został wpięty Creek 50A i to był strzał w dziesiątkę. Połączenie obu w/w wzmacniaczy. Miałem kupić ekran, a z salonu przytaszczyłem ekran i Creeka. :)

Henry

Active member
Bez reklam
Ale piszesz o połączeniu z Focalem czy Kefem?

Jak znajdziesz chwilę, to posłuchaj Reveli Performa,w Audio Stylu mają, jest to chyba jeden z nielicznych salonów, który ma je na stanie, no i jeszcze Heco Celan, też mogą Ci podpasować ;)

rabit

Active member
Bez reklam
Tam właśnie wczoraj byłem. :) Widziałem Revele, ale mojej drugiej połowie się nie podobały wizualnie, tak samo jak proponowane przez bardzo miłego pana, który nas obsługiwał, Cabasse. Tak więc nie nalegałem na odsłuch, bo i tak ich nie mogę zabrać do domku ( a jak by mi się spodobały, to jedynie rozwód :) ).

Co do połączenia, to Kef-a słuchałem tylko z Heglem. Resztę wzmacniaczy z Ariami.

Ekran też chciałem Supreme Andromede g-0,8, ale po prezentacji wybrałem jednak jaśniejszy Elite. Bardzo mi się podoba jaskinia BIPO, ale ja dużo będę jednak oglądał przy świetle.

Tak więc wczoraj miałem dzień niespodzianek. A to że Creek zawitał w moim domu, to największa. Wystarczyło jedno zdanie mojej żony, podczas odsłuch: "To co... bierzemy?"

Henry

Active member
Bez reklam
I jak podeszły Ci białe Arie? ;)
Ostatnio mieli właśnie w tym kolorze, i "na żywo" całkiem przyjemnie się prezentują...

rabit

Active member
Bez reklam
Bardzo ładne. Teraz mają Kef-y R700 też w białym lakierze w komisie. Chyba musisz się Henry pofatygować. :)

Henry

Active member
Bez reklam
Bardzo ładne. Teraz mają Kef-y R700 też w białym lakierze w komisie. Chyba musisz się Henry pofatygować. :)
Niestety już nie ma :(

Trzeba będzie u Blacka wynegocjować cenę komisową, bo aż tak super okazyjna nie była.
Ostatnio salon w Pabianicach sprzedawał za tyle demówki ;)

Ostatnia edycja:
Do góry