Bywa, że lubię wrócić do danej pozycji czy też do konkretnych scen.
Np. jedna noga na klamce,druga na żyrandolu
Piramida zapewne kombinuje
Te wczorajsze demonstracje przed sejmem i dzisiejsze to myslisz ,ze czyja sprawka![]()
Ciiiiiiiiii
Bywa, że lubię wrócić do danej pozycji czy też do konkretnych scen.
Piramida zapewne kombinuje
Te wczorajsze demonstracje przed sejmem i dzisiejsze to myslisz ,ze czyja sprawka![]()
Zrzuciłem już dzisiaj sporo filmów, szybko idzie.
No i co? Świetna sprawa. Zasiadłem przed tv, odpaliłem kilka zapomnianych już scen i jest świetnie. Kupa wrażeń.
Bez tego nie chciałoby mi się latać z płytami.
Chciałem zobaczyć jak tam "Predator", no i został. Zaliczyłem cały seans.
Podejrzewam, że odświeżę sporo filmów przez tą całą zabawę z zrzucaniem.
Komfort niesamowity, a jak wpadną goście to można zrobić szybką prezentacje i nie tracić czasu, a zawsze są ciekawi "jak to gra" ; )
Zrzuciłem już dzisiaj sporo filmów, szybko idzie.
No i co? Świetna sprawa. Zasiadłem przed tv, odpaliłem kilka zapomnianych już scen i jest świetnie. Kupa wrażeń.
Bez tego nie chciałoby mi się latać z płytami.
Chciałem zobaczyć jak tam "Predator", no i został. Zaliczyłem cały seans.
Podejrzewam, że odświeżę sporo filmów przez tą całą zabawę z zrzucaniem.
Komfort niesamowity, a jak wpadną goście to można zrobić szybką prezentacje i nie tracić czasu, a zawsze są ciekawi "jak to gra" ; )
Wszystko się zgadza. Robię tak od lat. Funkcjonalność jest taka sama, jak fizycznych nośników. A jak szybko startuje film? Zależy, jak szybko wskaże folder do odtwarzania.Pomysl Firestorma jest bardzo dobry. O ile sie nie myle w sieci tak zrobione plyty nasza nazwe "BluRay Remux" jest film, kilka waznych sciezek dzwiekowych I napisy. Reszta smiecia wywalana.
Nie wiem ile czasu ci teraz trwa wlaczenie filmu I wyszukanie sceny, ale ja majac remuxy to w ciagu sekund moge przwinac gdzie chce I a kodek dzwieku zmieniam 2 kliknieciami myszy. Oczywiscie tv tez bez problemu lyka filmy.
Myślę, że gdyby tak było, to chętnych byłoby więcej![]()
Taki ładny interfejs jest w MyMovies oraz w Serviio. Sam korzystam.Przetestowałem kilka programów, w tym ten "MyMovie", tragedia.
Rejestracje, aktualizacje, łączenie. Nie, dziękuje.
Na cholerę mi lista aktorów.
Jest lista filmów i po wybraniu pokazuje się okładka, ale dalej nie widzę wszystkich na raz. Jeżeli jest taka opcja, to chętnie dowiem się gdzie.
Z tego co widzę, nie ma nic prostego a przede wszystkim dobrze wyglądającego.
To może inaczej, przecież można zrobić coś HTML'u (?)
Projekt strony offline, z tłem i okładkami. Po kliknięciu otwiera się cała biblioteka, a następnie po wybraniu okładki przekierowanie do folderu z filmem. Tam już tylko 2s myszką.
Ja wiem, że to wszystko jest, ale w stricte "multimedialnych" apkach, a ja piszę zupełnie o czymś innym.
Chciałbym po otwarciu widzieć coś takiego (lub podobnego):
Zresztą cokolwiek na wzór tego co mamy np. w Netflixie.
![]()