DrWredman
Active member
15 slow i zero prawdy.
Oba firmaty dzialaja na Kodi od roku.
Bezplatnie. Kofi to open source
Wszystkie dema jakie udało mi sie znaleźć w sieci nie działają poprawnie
15 slow i zero prawdy.
Oba firmaty dzialaja na Kodi od roku.
Bezplatnie. Kofi to open source
Uzywam z powodzenirm, od roku, na Nvidia Shield. Czasem bywa ona temperamentna, ale dzialaja WSZYSTKIE filmy z Atmosrm i DTS:X (60-70 szt)Wszystkie dema jakie udało mi sie znaleźć w sieci nie działają poprawnie
Uzywam z powodzenirm, od roku, na Nvidia Shield. Czasem bywa ona temperamentna, ale dzialaja WSZYSTKIE filmy z Atmosrm i DTS:X (60-70 szt)
Jak masz klopot zeby zrozumiec, co pisza na ten temat na forach Kodi i Nvidii, to moze poszukaj na drugim polskim forum. Oczywiscie jesli zalezy Ci zeby Ci dzialalo, lub zeby nikt nie zarzucil Ci ze piszesz dyrdymaly. Potrzebna jest wlasciwa wersja.
O takim playerze Himedia Q10 Pro, ktory odtwarza oba formaty pod Kodii i ma tutaj swoj temat, tez nie czytales?
W pierwszym swoim wpisie nt. kodi napisałem słowa "chyba" i "nie jestem pewien". A Ty od razu "0 prawdy" "dyrdymały" i że mam kłopot ze zrozumieniem co piszą na innych forach. Nie mam czasu na śledzenie innych forów bo nie zależy mi aż tak bardzo na rozgryzieniu tematu. Obecne forum i tak zabiera mi sporo czasu.
Wystarczyłoby małe sprostowanie z Twojej strony zaczynające się słowami: lipet nie masz racji bo...
O tym, że potrzebny jest player, jak np. Hi-Media wspomniałeś dopiero teraz.
Ja mam apkę kodi tylko w TV i stąd zapewne takie ograniczenia.
bubafat, takie zwrócenie mi uwagi na moje bullshity bardziej do mnie przemawia.![]()
Postaram sie pisać mniej bzdur. Myślałem, że kodi wszędzie działa tak samo, ale jak widać mnogość aplikacji i różnych odtwarzaczy nie pozwala programistom zrobić uniwersalnego oprogramowania, które wszędzie będzie miało te same funkcjonalności. Obecny rozwój cyfryzacji wszedł już niemal w każdą dziedzinę i wydaje się, że końca nie widać. Opanowanie wszystkiego zaczyna być coraz trudniejsze tym bardziej, że mamy coraz mniej czasu.
Uczymy się całe życie. M.in. dzieki temu forum bardzo dużo się dowiedziałem i zapewne jeszcze się dowiem. Czymkolwiek się zainteresuję to informacji jest tak dużo, że czasami czacha dymi.![]()
Patrząc na rozwijające się usługi VOD chyba nie ma sensu bawić się w archiwum filmowe. Trzeba też zadać sobie pytanie, czy za 20-30 lat będę oglądał obecne filmy? Czy raczej będę szukał tańszej apteki? Czego oczywiście nikomu nie życzę.
Ale to demo działa dożywotnio pod warunkiem, że nie będziesz chciał zmieniać dysku. Nawet jak wygasa licencja, to dalej masz foldery podmienione na zdjęcia![]()
Wiem, że można zrobić to w inny sposób, ale tu było łatwiej i generalnie więcej opcji.
Napisz dokładnie o którym Ty sposobie pisze.
Mam folder z filmem, zdjęcie-miniaturkę okładki w folderze. Co dalej?
Jak się na ma co się lubi, to się lubi to co maA tak, eee to nie to samo. To znam, ale dobre i to![]()