Witam,
szukam zestawu stereo do pokoju o pow. 30m2.
W załączeniu dodaję zdjęcie pokoju. Narożnik będzie stał tak jak na rysunku lub przy przytulony do ściany bez okien, więc odległość słuchającego od zestawu to jakieś 3-4,5m.
Kolumny + amplituner czy wzmacniacz ? do kwoty 1500zł ( wraz z kablami ). Tu pytanie, czy na dość spory metraż to nie za mała kwota ?
Do sprzętu chciałbym podłączyć prawdopodobnie Philips 55PFT6550/12
Słucham wszystkiego oprócz radiowych hitów, country i disco polo. Zależy mi na głębokim basie.
Jest możliwość złożenia czegoś w tej kwocie ?
Interesuję mnie nowy i używany sprzęt, jestem świadomy że z nowym za taką cenę będzie ciężko żebym był zadowolony.
Co sądzicie o używanych kolumnach:
JAMO Classic 8 - 700zł
lub
Kolumny JBL TLX5000 - 350zł
Mam dostęp do odsłuchu niedaleko swojej miejscowości więc to dla mnie duży plus.
Używane wzmacniacze/amplitunery:
UNITRA WS-503 599zł
lub
sony str de695 500zł
Pytanie czy warto w ogóle inwestować w te modele na taki metraż ?
Z góry dziękuję za pomoc,
pozdrawiam
szukam zestawu stereo do pokoju o pow. 30m2.
W załączeniu dodaję zdjęcie pokoju. Narożnik będzie stał tak jak na rysunku lub przy przytulony do ściany bez okien, więc odległość słuchającego od zestawu to jakieś 3-4,5m.
Kolumny + amplituner czy wzmacniacz ? do kwoty 1500zł ( wraz z kablami ). Tu pytanie, czy na dość spory metraż to nie za mała kwota ?
Do sprzętu chciałbym podłączyć prawdopodobnie Philips 55PFT6550/12
Słucham wszystkiego oprócz radiowych hitów, country i disco polo. Zależy mi na głębokim basie.
Jest możliwość złożenia czegoś w tej kwocie ?
Interesuję mnie nowy i używany sprzęt, jestem świadomy że z nowym za taką cenę będzie ciężko żebym był zadowolony.
Co sądzicie o używanych kolumnach:
JAMO Classic 8 - 700zł
lub
Kolumny JBL TLX5000 - 350zł
Mam dostęp do odsłuchu niedaleko swojej miejscowości więc to dla mnie duży plus.
Używane wzmacniacze/amplitunery:
UNITRA WS-503 599zł
lub
sony str de695 500zł
Pytanie czy warto w ogóle inwestować w te modele na taki metraż ?
Z góry dziękuję za pomoc,

pozdrawiam