panowie,
wypada mi przeprosic GT5. po updacie firmwaru i updacie samej gry jest niesamowita poprawa jakosci. wreszcie smialo moge powiedziec, ze gra jest przednia ... grafika wgniata w fotel. tor i same bryki sa fotorealistyczne. widkok z kokpitu miazdzy wszystko co widzialem do tej pory. wprawdzie niebo caly czas pokazuje te nieszczesne przejscia tonalne ale nie jest to juz problemem jak patrze na cala reszte.
przyznaje bez bicia, ze za szybko wydalem opinie, MY BAD ! ... po prostu rok czekalem na to zeby kupic ps'a i GT5 i jak zobaczylem niebo i otoczenie to przestalem patrzec na reszte i nie bylem w stanie na spokojnie ocenic gry bo pierwsze nie bylo zbyt dobre
Fizyka: wydalem opinie na podstawie jednej fury co bylo bledem bo po przejazdzce roznymi modelami stwierdzam, ze nie jest tak zle jak pisalem w pierszych postach. jest calkiem sympatycznie. niezle trzeba kontrowac zeby utrzymac sie w szybkich zakretach ...
gra jest przepyszna i na pewno bede w nia dlugo pogrywal. czekam z niecierpliwoscia na pelna wersje.
mam jeszcze jedno pytanko, jaka kierownice polecacie do 400 zeta ? DFP nie jest juz w produkcji a uzywanej nie chce. na g25 mnie nie stac ... jesli mozecie cos polecic na poziomie DFP to bylbym wdzieczny.