Jest, kupiłem młotowiertarke w Lidlu ostatnio w dobrej promce...
Nie wiem czy kompletowanie to dobre określenie, ale mam tego trochę (pewnie z 10 też będzie...). Parę groszy dałem, a do domu aż nadto. Nie muszę pożyczać potemKompletujesz Parkside? Miałem tego z 10 walizek ; )
Nie wiem czy kompletowanie to dobre określenie, ale mam tego trochę (pewnie z 10 też będzie...). Parę groszy dałem, a do domu aż nadto. Nie muszę pożyczać potem
Mam pompkę i kompresor osobno i do tego większy razem połączony w jedno urządzenieBankowe i wszelkiej maści finansowe, gdzie nie ma infolini po Polsku, a w razie "W", zostaje wątpliwej jakości czat.
Pompka (kompresor) do roweru (i nie tylko) + dmuchawa. Jak dla mnie obowiązkowy zestaw ; )
Btw. Niech ktoś przypomni gdzie jest konkretnie opcja włączenia ruchomych zdjęć.
Ma niezły stosunek jakości/możliwości do ceny,chociaż z drugiej strony,to trochę obciach kupować telefon poniżej 3kI ?
O co chodzi?
A mój kolega ciągle mi się pyta, po co kupujesz takie drogie telefony jak ja mam za 1 tys zł i też dzwoni....chociaż z drugiej strony,to trochę obciach kupować telefon poniżej 3k