Powiem Ci kolego co mi się marzy.. a więc np marzy mi się mercedes S,GLE, GLS klasy albo choćby mega wyposażony mercedes E klasy

a nie wspomnę o jakimś nie za dużym jachcie
Telefon akurat nie jest czymś takim o czym bym marzył , być może dlatego że każdy bym mógłbym mieć, tak jak pewnie wielu innych na tym forum ale prawda jest taka, że akurat dla mnie tel. nie jest to coś bardzo istotnego. Ten który mam nie wykorzystuje nawet pewnie w 50%...
Ale mi chodzi o to żeby tel. zamiast powiedzmy ośmiu rdzeni miały 4, zamiast 3-4 Gb Ramu miały 2 zamiast ekranu w 4k miał FHD - bo to wystarcza na 5 calach ale żeby można było z nich korzystać np przez 4 dni.. a jak sam wiesz w chwili obecnej tel z 5 calowymi wyświetlaczami czy nawet 4,5 calowymi nie są w stanie tego nam dostarczyć.. ale każdy ma swoje priorytety, a ostatnio wyczytałem że ktoś oglądał film na 5 calowym ekranie i go wgniatało w fotel.. to co już może zdziwić ???
A walka na jak najcieńszy tel już wszystkim powoli bokiem wychodzi bo coraz więcej firm ma z jakimś modelem problemy..z tego właśnie powodu.