No ładnie. Czyli jak upuścisz telefon to już ci tak łatwo nie wymienią wyświetlacza...
Faktycznie, jak w jednym z komentarzy pod textem, niedługo zaspawają...
Zaczynam mieć dosyć tych szklanych srajfonów...
Pewnie, że tak. Gdzieś czytałem, że jakiś rekord padł przy przedsprzedaży S8A ja tam mówię tak kto ma kupić to kupi.. zarówno Ci co naprawdę korzystają ze smartfona jak i ci picerzy którzy kładą smartfona na stolik w kawiarniach..
A ja tam mówię tak kto ma kupić to kupi.. zarówno Ci co naprawdę korzystają ze smartfona jak i ci picerzy którzy kładą smartfona na stolik w kawiarniach..
Ja też mam odruch wyciągania telefonu. Ot zwykła wygoda. Tak samo jak nie lubię mieć portfela w kieszeni spodni.To jeszcze tak się robi ? Pamiętam że 6210 tak się eksponowało : )
Lolek znowu zaczynasz "bredzić " a już tak fajnie pisałeśKilka dni temu byłem na spotkaniu służbowym w restauracji na Starym Mieście w Wawie i powiem Ci że na 3 widziałem stolikach.. ale już rożne rzeczy widziałem choćby kluczyki od samochodów, a kluczyki od BMW, Mercedesa to są specyficzne A raz widziałem lepszy motyw -- Gościu dresiarz wywalił kluczyki od BMW w galerii i wybierał etui do tel. ale tel średnia półka powiedzmy , etuti przebierał , wybierał z 10 min wybrał jednio z najtańszych .. a kluczyki centralnie od BMW wywalone na ladzie.. ja zaraz po nim wybrałem dla kumpla bo prosił mnie żeby mu kupić i za jakieś tam 15 -20 min wychodziłem.. i akurat razem z tym gościem.. idę za nim patrzę a on faktycznie idzie do BMW tylko to BMW to w wieku mojej córki było.. także ludzie rożne rzeczy robią..
Tylko mi nie mów, że 2500 zł za 5 cali to uczciwa cenaMiesiąc, dwa i zaczną się używki po 2500zł. Czyli tyle, ile powinien kosztować nowy na starcie.
Kilka dni temu byłem na spotkaniu służbowym w restauracji na Starym Mieście w Wawie i powiem Ci że na 3 widziałem stolikach..
Tylko mi nie mów, że 2500 zł za 5 cali to uczciwa cena
Dla mnie ceny flagowych smartfonów są chore. Za 2500 zł Kowalski ma telewizor 50 cali czy ultrabooka.
Nie różnią się drastycznie od tych za 1000 zł, by tłumaczyć ich kilkakrotnie wyższą cenę, bo to jest dla mnie "tyle ile powinien kosztować nowy na starcie"
Wiem, że nic z tym nie zrobimy, ale zwyczajnie uważam uczciwie się nad tym zastanawiając, że 3 tys. za telefon to "lekka" przesada.
Tylko mi nie mów, że 2500 zł za 5 cali to uczciwa cena
Dla mnie ceny flagowych smartfonów są chore. Za 2500 zł Kowalski ma telewizor 50 cali czy ultrabooka.
Nie różnią się drastycznie od tych za 1000 zł, by tłumaczyć ich kilkakrotnie wyższą cenę, bo to jest dla mnie "tyle ile powinien kosztować nowy na starcie"
Wiem, że nic z tym nie zrobimy, ale zwyczajnie uważam uczciwie się nad tym zastanawiając, że 3 tys. za telefon to "lekka" przesada.
Miałem to wczoraj napisać, ale Ty to zrobiłeś...jest tak uczciwa, jak koszty utrzymania firmy w Polsce
Ponoć Pudziań przerobił swojego na gazma Hammera , a na benzynę pieniędzy pożycza u krewnych.:blagam: