Nie S24 i S24 to exynos. A z nimi to różnie bywa.
Np w S23 Plus jest Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 8-rdzeniowydo tego jest większy bo ma 6.6 w stosunku do S24 Plus 6.2..... i 23 plus ma większą baterię. 6.2 to ma S23FE za 3200 zeta. Zresztą przyzwoita słuchawka.Nie S24 i S24 to exynos. A z nimi to różnie bywa.
Jak w sieci poczytałem to nie wiem, czy nie lepszym rozwiązaniem jest kipić s23, a jak się chwilę poczeka to cena będzie jeszcze niższa, niż to co teraz jest widoczne. Znając życie różnice będą mało odczuwalne.
W moim poście miało być, że S24 i S24 plus to exynos. Dlatego może właśnie lepiej kupić S23 z Snapdragonem. Ewentualnie poczekać na testy tych nowych S24. Na takie po kilku tygodniach używania.Np w S23 Plus jest Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 8-rdzeniowydo tego jest większy bo ma 6.6 w stosunku do S24 Plus 6.2..... i 23 plus ma większą baterię. 6.2 to ma S23FE za 3200 zeta. Zresztą przyzwoita słuchawka.
Nowe S 24 mają nowe procki, mówią w sieci, że są słabsze.
5G włączyli? To już wiem dlaczegi od rana głowa mnie boli
Sprawdzałeś to już?
U mnie centrum miasta, a prędkości... 7Mbps.
No, ale nie mam żadnego 5g. Tzn jest załączony ten z Playa, jakaś tam ikona czasami się pojawi i tyle.
Da się bez tego żyć ?
A ja siedzę cały czas na Huawei P30 pro i zdecydować się nie mogę na nic, bo zawsze coś mi nie pasuje. Pierwszy raz mam takie coś. Już prawie był ostatnio Samsung S23 plus. I nie wiem czy tak się nie skończy. Masakra. One Plus 12 też fajny. I tani z Chin można kupić. I ma j. polski, 5g itd.
A ja siedzę cały czas na Huawei P30 pro .....
P30 pro zacny fon.One Plus 12 też fajny. I tani z Chin można kupić. I ma j. polski, 5g itd.
S23plus fajny, poczekaj trochę to kupisz taniej....A ja siedzę cały czas na Huawei P30 pro i zdecydować się nie mogę na nic, bo zawsze coś mi nie pasuje. Pierwszy raz mam takie coś. Już prawie był ostatnio Samsung S23 plus. I nie wiem czy tak się nie skończy. Masakra. One Plus 12 też fajny. I tani z Chin można kupić. I ma j. polski, 5g itd.
Zainstalowałem z ciekawości ten YT Revanced (wcześniej był YT Vanced) z myślą,że będzie to jakaś chałka,a na pierwszy rzut oka,wygląda i działa tak sprawnie jak YT Premium.
Widzę,że jest tam też wersja Extended,ale raczej nie są to apki na Tizena i póki co,trzeba będzie płacić grube 479 PKR