Jakby dali odkup 5000 zł jak poprzednio to bym zmienił bez wahania. A tak nie opłaca się totalnie.
Nie ma już tych promocji z odkupem co w zeszłym roku?
Swoją drogą, ostatnio po wymianie mojego Folda przez serwis na nowy, przez jakieś dwa tygodnie używałem typowego smarta, a Folda postanowiłem sprzedać i nie używać. Niech ktoś ma nówke, a ja dołożę do F5.
Początkowo radość, cieńszy, wydawać by się mogło bardziej poręczny, nawet ten mniejszy ekran zaczął mi pasować, myślę, jest fajnie, nie potrzebny mi na razie Fold, spokojnie poczekam kilka miesięcy i wrócę do F5 jak stanieje.
To tyle z teori ; )
Już po tygodniu, nie wytrzymałem. Odpaliłem ponownie Folda i poczułem się jak dziecko w Disneylandzie. Komfort korzystania z dużego ekranu - dla mnie, to już droga bez powrotu, ba, nawet dotarło do mnie (ponownie), że o wiele lepiej trzyma mi się złożonego Folda, jak typowego smarta, jest mniejszy, poręczniejszy. Jedyny smart którego uwielbiam i tylko z nim mógłbym się przeprosić (gdybym musiał), to S21, S22, S23...żadne +, czy Pro.
Poręczność perfekcja (dla mnie). Takiego PRO nie ogarniam jedną ręką, żle mi sie go trzyma, a mam duże łapska.
Fakt, Fold jest jest grubszy i to jedyna realna dla mnie wada - ale, cała reszta... sikalafą ; )