Tak, właśnie kopiuje aplikacje. Drugi jest w rezerwacji do jutra. Jak gość nie weźmie to robię zwrot.
.
Kupiles aby zwrot robic?
Jakby szlo fvat to bym wzial od ciebie.
Tak, właśnie kopiuje aplikacje. Drugi jest w rezerwacji do jutra. Jak gość nie weźmie to robię zwrot.
.
Tak na testyKupiles aby zwrot robic?![]()
Jakby szlo fvat to bym wzial od ciebie.
oglądanie treści różnego rodzaju na ekranie wewnętrznym to bajka. Arkusze, zdjęcia, maile, PDFy czy moje ulubione ostatnio filmy (YT) to całkiem inna wizja niż na standardowych telefonach. Kilkanaście minut zabawy w sklepie tego nie odda. Trzeba zamienić telefony chociażby na godzinę ze swoimi aplikacjami i wtedy czujemy ten klimat. Robiłem też kilkadziesiąt zdjęć dwoma telefonami i potem oglądałem na Foldzie. W dobrym świetle nie do odróżnienia.
Koń jaki jest - każdy widziSzkoda, że nie zdarzył się skonfigurować przed spacerem, ale jutro go wezmę na próbę fotograficzną.
Zdjęcia sprzed chwili z ręki. Zoom x1, x3, x10, x30. Z czego pierwsze trzy zoomy są bezstratne. Fajnie mieć takie coś zawsze pod ręką.
Panowie tak z ciekawości ile trzyma średnio bateria ?
To nie koń, to wychudzona szkapa, ale fakt, gdyby nie zooooom, to pomyślałbym, że to osioł ; )
Btw. Ja bym nie brał dwóch słuchawek na wyjazd, to tak, jakbyś zabrał na wakacje nową dziewczynę i... starą - którą dalej ślepo kochasz ; ) Zapomnij na chwile o starej, wyciśnij z nowej ostatnie soki, zabaw się, nie zwracaj uwagi na powierzchowność (zewnętrzny ekran), bo jak dobrze wszyscy wiemy, zabawa się dopiero zaczyna jak wejdziemy do środka (wewnętrzny ekran)![]()
Jak po powrocie weżmiesz starą w obroty i stwierdzisz, że nic Ci nie brakuje, to ewidentnie Fold nie jest dla Ciebie i oddaj w inne ręce, komuś kto doceni wnętrze ; )