Po co Ci następny?
Na handel
Po co Ci następny?
Raczej słaby deal. Są nowe na Allegro z Play itd. Słabo schodzą. Po pierwsze nie ma FV, po drugie jak zapłacisz prowizję allegro to zje cały zyskNa handel
Sa cały czas na Media Expert wersję 512GB za 5699 zł. Do tego cashback z Zen, Goodie itd. robi Ci się 5400 zł.Ale szybka pilka, juz nie ma ani sztuki
Sa cały czas na Media Expert wersję 512GB za 5699 zł. Do tego cashback z Zen, Goodie itd. robi Ci się 5400 zł.
Upolowałeś jakąś sztukę?Może nie mi, ja już mam komplet, ale znajomi jak zobaczyli jak można na tym pracować, to zaczęły się wymiany i zainteresowanie podmianą, a nie każdy ma czas na śledzenie promocji. 5k, a 8k to już spora różnica - często psychologiczna, 8k źle brzmi ; )
Co do foli, to sam sobie odpowiedziałeś. Szkoda czasu na jakieś przygodne farmazony z sieci, gdyby człowiek słuchał wszystkiego, a sam nie torował drogi, to już dawno by chodził w trampkach w zimie. Folia nie ma absolutnie żadnej ryski, śladu, nic. Jest jak nowa, a podejrzewam, że mało kto tak uzytkuje słuchawkę jak ja, nie dmucham, nie chucham, to jest narzedzie pracy, a nie eksponat i nie wyobrażam sobie jak ktoś mógł zrobić na tym jakikolwiek ślad. Może, gdyby ktoś wgniatał paznokciem na siłę, to tak, widziałem już takiego u jednej dziuni (tyle, że Fold2), ślady ledwo widoczne pod światło, ale normalnie użytkując nie ma szans. Po za tym tą folię można zdjąć, a nawet nałożyć nową, tylko po co.
Jak już jesteśmy przy Foldzie, to dla mnie ten tel. ma tylko jedną wadę, jest gruby, a ja uwielbiam te ultra cienkie naleśniki, ale jak już człowiek otworzy ekran, to ta myśl pryska jak bańka ; )