Może nie mi, ja już mam komplet, ale znajomi jak zobaczyli jak można na tym pracować, to zaczęły się wymiany i zainteresowanie podmianą, a nie każdy ma czas na śledzenie promocji. 5k, a 8k to już spora różnica - często psychologiczna, 8k źle brzmi ; )
Co do foli, to sam sobie odpowiedziałeś. Szkoda czasu na jakieś przygodne farmazony z sieci, gdyby człowiek słuchał wszystkiego, a sam nie torował drogi, to już dawno by chodził w trampkach w zimie. Folia nie ma absolutnie żadnej ryski, śladu, nic. Jest jak nowa, a podejrzewam, że mało kto tak uzytkuje słuchawkę jak ja, nie dmucham, nie chucham, to jest narzedzie pracy, a nie eksponat i nie wyobrażam sobie jak ktoś mógł zrobić na tym jakikolwiek ślad. Może, gdyby ktoś wgniatał paznokciem na siłę, to tak, widziałem już takiego u jednej dziuni (tyle, że Fold2), ślady ledwo widoczne pod światło, ale normalnie użytkując nie ma szans. Po za tym tą folię można zdjąć, a nawet nałożyć nową, tylko po co.
Jak już jesteśmy przy Foldzie, to dla mnie ten tel. ma tylko jedną wadę, jest gruby, a ja uwielbiam te ultra cienkie naleśniki, ale jak już człowiek otworzy ekran, to ta myśl pryska jak bańka ; )