Fanek napisał:hehehe rozwaliłeś mnie
@IceBreaker
zastopuj te torrenty 40gb, niech zostanie jak jest, upload bedzie leciał.
30gb w 12 dni jest wykonalne, jakie łacze masz ?
ile masz ściagnietych plików innych ?
policz sobie około ilu MB wysyła Ci sie dziennie.
ściagaj teraz tylko sample z pozycjii bardzo popularnych.
ściagaj free lechh na niebiesko.
jaka wersje utorrenta masz, czy zmienailes cos w ustawieniach?
nie wyłaczaj kompa na noc, good luck
HEj tak czytam i patrze i jakbym widział siebie na bit-hdtv. skasowali mi tam konto bo kombinowalem. Ale po krótce wyglada to tak ze mam zablokowany IP czyli nawet nie moge wejsc na strone do logowania bo widze komunikat Unauthorized IP address. hdbits to blizniacza strona. wiec pewnie dostaniesz to samo... ale kombinowanie z IP wyglada tak iz na innym koncie i komputerze np w kafejce moge sie zalogować i pobrac plik i podpiać go w kliencie torrentowy u siebie i sie sciaga, ale co z tego jak nie moge wejsc na strone i sprawdzic co tam jest, jakie ratio itp. (tez sie nauczylem na błedach teraz mam ratio 1,6 ale juz nie na bit-hdtv i sie teraz pilnuje, było mi szkoda a teraz dup...a) zostało mi hdbits. wiec kombinowanie sie NIE OPŁACA.IceBreaker napisał:depesz - a jeśli łączyłem się z dwóch różnych miejsc korzystając z dwóch różnych komputerów to oba zabanują? Jeśli zaproszenie to nie problem, spróbuję wystarać się o przydzielenie innego IP u providera.
Kurcze głupio mi - tyle osób się bije o te zaproszenia a ja dostałem i zniweczyłem :banned:
IceBreaker napisał:p.s. - fajne masz głośniki (Z-5500) też nad nimi myślę. Fajnie to gra?
depesz napisał:rejestracja na hdbits jest w tej chwili zamknieta, nie da sie wyslac zaproszenia