JAK SKASUJĄ TOBIE TE KONTO TO DOSTANIESZ PRAWDOPODOBNIE BANA NA IP, WIEC Z HDBITS MOZESZ SIE POZEGANAC, TEN TRACKER JEST JAK WIDAC DLA WYBRANYCH.IceBreaker napisał:No więc właśnie wybiegając w przyszłość będę musiał założyć nowe konto, bo tamto jest nie do odratowania. Nie wiedzieć czemu wszystko co pobieram jest seedowane a ratio spada. Używam utorrenta - nie wiem może to kiepski program o uploadowania. Będę wdzięczny za sugestie.
Fanek napisał:
CO DO HDBITS TO NIE MA TAM WOLNYCH MIEJSC, wiec nie piszcie próśb o zapy, jak bedą wolne napewno ktoś napisze.
polarny napisał:W takim razie jak mozna to prosze o zapka na bit-hdtv.com
Fanek napisał:JAK SKASUJĄ TOBIE TE KONTO TO DOSTANIESZ PRAWDOPODOBNIE BANA NA IP, WIEC Z HDBITS MOZESZ SIE POZEGANAC, TEN TRACKER JEST JAK WIDAC DLA WYBRANYCH.
masz Bonus353.000 wykup upload za to, choć dużo Ci nie da.
Co do ratio ja mam w tej chwili Ratio: 4.018 i jakoś nie narzekam, trzeba umiec umiejętnie korzystać z zamkniętych trackerów a nie ściagać wszystko co popadnie.
Kilka rad:
-ściagajcie małe pliki, np. same sample z filmów.
-małe filmy XXX takie do 300mb, co dziwne ale dużo ludzi to ściaga.
-ściagajcie pozycje które pobiera dużo ludzi czyli gdzie jest dużo Leecherów.
-ściagajcie free leeche na początku [pozycje na niebiesko] download nie jest naliczany na nich.
-zostawcie kompa włączonego na 3dni i niech utorrent cały czas chodzi, niech pliki tylko sie seedują, ratio napewno wzrośnie.
CO DO HDBITS TO NIE MA TAM WOLNYCH MIEJSC, wiec nie piszcie próśb o zapy, jak bedą wolne napewno ktoś napisze.
IceBreaker napisał:Wielkie dzięki za wszystkie rady. Podejmuję zdecydowaną próbę reanimacji denata jakim jest moje konto na HDbits.
Mam jeszcze małe pytanie:
W chwili obecnej ściągam dwa duże torrenty po 40 GB każdy, oba zaawansowane po ok 20%. Pożytek z nich taki że dają spory upload (ale pewnie ich dalsze ściaganie bardziej obniża mi ratio?) czy sensowniejszym rozwiązaniem będzie ich zastopowanie na 20%, pozwolenie na upload i liczenie na upload z innych kilku małych plików, czy lepszym wyjściem jest dalsze ściaganie i upload? Ostrzeżenie o skasowaniu konta dostałem 28.05 dziś jest 30.05 mam 12 dni na podniesienie ratio z 0,052 na 0,45 - jak oceniacie szanse? Panowie ten pacjent musi życ
pozdrawiam serdecznie
hehehe rozwaliłeś mniedonbal napisał:ten pacjent jest dwoma nogami na drugim swiecie